NA OPTUŽNICU PROTIV OCA KOSTE KECMANOVIĆA ULOŽENA JE JEDNA ŽALBA! Evo ko ju je podneo - tvrdi da je Vladimir kriv!

Autor:

Hronika

22.12.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žalbu na optužnicu za masakr u OŠ" Vladislav Ribnikar" uložio je vlasnik streljane u koju je otac dovodio dečaka.

NA OPTUŽNICU PROTIV OCA KOSTE KECMANOVIĆA ULOŽENA JE JEDNA ŽALBA! Evo ko ju je podneo - tvrdi da je Vladimir kriv!

Foto: Facebook, republika

Na rešenje Višeg suda u Beogradu o potvrđivanju optužnice protiv Vladimira i Miljane Kecmanović, oca i majke Koste Kecmanovića koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara te škole, izjavljena je samo jedna žalba. 

Žalbu je prema saznanju Republike uložio preko advokata Ratko Ivanović vlasnik streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting "u kojem je dečak ubica učio da rukuje pištoljem. Apelacioni sud u Beogradu će odlučivati o žalbi. 

Foto: Republika/Ustupljene fotografije

Vladimir Kecmanović, Kosta Kecmanović i Kostina sestra

Uz Vladimira i Miljanu Kecmanović i vlasnika streljačkog kluba u kojem je dečak učio da puca, istom optužnicom optužen je Nemanja Marinković instruktor u tom klubu.

 Optužnicom je predloženo da sud Vladimira Kecmanovića osudi na kaznu zatvora od 12 godina, majku Miljanu Kecmanović čiji je DNK pronađen na čauri pronađenoj u kabinetu istorije na kaznu zatvora od dve i po godine, dok je po ri godine predloženo za vlasnika streljačkog kluba i instruktora Nemanju Marinkovića. 

Vladimir Kecmanović se optužnicom tereti za krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti, odnosno da je svog 13-godišnjeg sina obučavao da rukuje vazdušnim i vatrenim oružjem, kao i da oružje nije čuvao kako je to predviđeno zakonom.

Republika

Foto: Shutterstock, Printscreen

Stručnjaci kažu da je monstrum pucao kao profesionalac i da iza zločina stoje godine obučavanja

Više javno tužilaštvo neposredno je optužilo i majku dečaka Miljanu K. zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.
Zbog krivičnog dela davanja lažnog iskaza, kako je navedeno, neposredno su optuženi predsednik Streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting" Ratko Ivanović i instruktor u tom klubu Nemanja Marinkovića. 

Republika je nedavno došla u posed fotografija na kojima je sa pištoljem u rukama i tri godine mlađa sestra maloletnog ubice koja dokazuje da je otac i nju učio toj preopasnoj veštini.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.youtube.com/channel/UCMmJnysXtM-Nu9ox4AgZE2w

Komentari (1)

Loading
Jova

22.12.2023 18:28

Trebalo bi obratiti paznju i na sestru,da ne nastavi zapoceto.Daj boze da gresim.