OVO JE VRTIĆ U KOJEM JE PREMINUO JEDNOGODIŠNJI DEČAK: Kapije zaključane, radnici skidaju zastave sa objekta - svi potreseni tragedijom! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

19.12.2023

22:09 >> 22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je spavao, probudio se i počeo da povraća. Nakon toga je preminuo. Naloženi su obdukcija i toksikološke analize. O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo.

OVO JE VRTIĆ U KOJEM JE PREMINUO JEDNOGODIŠNJI DEČAK: Kapije zaključane, radnici skidaju zastave sa objekta - svi potreseni tragedijom! (FOTO/VIDEO)

Foto: Republika

Dečak star godinu dana preminuo je danas u novobeogradskom vrtiću. Do tragedije je došlo oko 13 časova.

Reporter Republike bio je na licu mesta, a na svim ulazima u vrtić zaključane su kapije. U jednom trenutku, dva muškarca su skidala zastavu Srbije i vrtića sa objekta. Takođe, u samom objektu bila su uključena svetla, a unutra je bilo nekoliko ljudi.

 

 

Radnica obližnje prodavnice, koja se nalazi u neposrednoj blizini vrtića opisala je šta se popodne tačno desilo.

- Kada sam došla na posao ispred vrtića bilo je više policijskih automobila. Ne znam šta se desilo, kasnije su mi komšije ispričale da se desila tragedija, da je preminulo jednogodišnje dete koje je išlo u jalice - priča naša sagovornica za Republiku.rs

Podsećamo, dečak je spavao, probudio se i počeo da povraća. Nakon toga je preminuo. Naloženi su obdukcija i toksikološke analize. O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading