SVEŠTENIK KOJI JE POGINUO KOD KRAGUJEVCA, PREDOSETIO SVOJU SMRT: Na svom profilu pre tragedije objavio "Šta se dešava posle smrti"

Autor:

Hronika

28.11.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja je bio za volanom jednog od automobila koji su učestvovali u stravičnom lančanom sudaru, nažalost, on je poginuo na licu mesta.

SVEŠTENIK KOJI JE POGINUO KOD KRAGUJEVCA, PREDOSETIO SVOJU SMRT: Na svom profilu pre tragedije objavio "Šta se dešava posle smrti"

Foto: FACEBOOK

Sveštenik Braničevske eparhije Nemanja Veličković (33) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 18.50 sati u mestu Botunje, na državnom putu od Batočine prema Kragujevcu. Nemanja je, kako saznajemo, poginuo na praznik Sv. Jovana Zlatoustog, koji je i velika slava u njegovom kraju.

Kako smo pisali o Nemanji svi imaju samo reči hvale, a komšije kažu da je njegovom pogibijom celo selo zavijeno u crno.

- Naš Nemanja bio je divan sveštenik, suprug i otac. Ovo je velika tuga za naše Viteževo. Tako mlad čovek da ode, tuga. Selo nam je zavijeno u crno. Mnogo se trudio oko crkve, okupljao je narod. Mi još ne možemo da poverujemo da ga više nikad nećemo videti - kaže komšinica i dodaje:

- Rodom je iz okoline Smedereva. Završio je bogosloviju, posle i Bogoslovski fakultet. Popadija je u bolnici, a i ranije je imala problema sa zdravljem - rekla je utučena komšinica nastradalog sveštenika.

Jezivo

Ono što je šokiralo parohijane pokojnog Nemanje je da je na svom Fejsbuku samo dan pre tragedije objavio članak pod naslovom: “Šta se dešava posle smrti?”

- Kao da je naslutio tragediju ovim statusom. Tuga - rekla je komšinica Veličkovićevih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Filumena

28.11.2023 21:05

Pokoj mu duši