KAPETAN VOJSKE SRBIJE OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU: Silovao svoju maloletnu ćerku - monstrum će da trune u zatvoru!

Autor: T.V.

Hronika

15.12.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom suđenja i donošenja odluke javnost je bila isključena.

KAPETAN VOJSKE SRBIJE OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU: Silovao svoju maloletnu ćerku - monstrum će da trune u zatvoru!

Foto: Pixabay, Shutterstock

Hapšenje

Veće Višeg suda u Leskovcu proglasilo je krivim kapetana Vojske Srbije S. S. zbog silovanja svoje maloletne ćerke u periodu od novembra 2019. do maja 2022. godine i osudilo ga na kaznu doživotnog zatvora.

Kako se navodi u saoštenju, prilikom odlučivanja o vrsti i meri kazne sud je imao u vidu brojne otežavajuće okolnosti koje se odnose na način i vreme izvršenja krivičnog dela, ličnost optuženog, odsustvo empatije, težinu posledica krivičnog dela nalazeći da ne postoje olakšavajuće okolnosti.

Podsetimo, policija je dobila prijavu o zlostavljanju deteta od Centra za socijalni rad. Kako se tada pisalo, devojčica je odmah po prijavi izolovana iz porodice.

U leskovačkom Centru za socijalni rad je kratko rečeno da su upoznati sa slučajem.

- Sproveli smo propisanu zakonsku proceduru i o tome obavestili nadležne državne organe - policiju i tužilaštvo. O ostalim pojedinostima ne mogu da govorim jer je reč o maloletnoj osobi. Dete je sada na bezbednom mestu - kazao je tada Predrag Momčilović, direktor leskovačkog Centra za socijalni rad.

Iz nezvaničnih, ali dobro obaveštenih izvora je potvrđeno da se osumnjičeni tereti da je od novembra prošle godine u više navrata seksualno zlostavljao i silovao svoju četrnaestogodišnju ćerku. On je tokom istrage je negirao da je počinio krivično delo za koje se tereti.

Drugi slučaj u Leskovcu

Dao devojčici (9) slatkiš i 100 dinara, pa je pipkao

U Leskovcu je uhapšen i K. V. (69) zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad devojčicom (9). Kako se nezvanično saznaje, on je dete presreo na ulici, dao joj slatkiše i 100 dinara, a potom je namamio u napuštenu zgradu, svukao je i neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela. Nakon saslušanja Osnovni sud mu je tada odredio pritvor do 30 dana zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading