JEDAN UBIO DETE, DRUGI LIŠIO ŽIVOTA CELU PORODICU, A TREĆI NAJMONSTRUOZNIJI SE SPASAO ROBIJE! Spisak đavolje bande koji će doživotno biti iz rešetaka - ovo su okrutni prestupnici u Srbiji!

Autor: T.V.

Hronika

11.12.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su samo neki od monstruoznih zločina koji su zavili Srbiju u crno, neki od njih osuđeni su na doživotnu kaznu zatvora.

JEDAN UBIO DETE, DRUGI LIŠIO ŽIVOTA CELU PORODICU, A TREĆI NAJMONSTRUOZNIJI SE SPASAO ROBIJE! Spisak đavolje bande koji će doživotno biti iz rešetaka - ovo su okrutni prestupnici u Srbiji!

Foto: MUP Srbije, Privatna arhiva

U Višem javnom sudu u Zaječaru Miloš Nikolić (25) iz Donjeg Dejana kod Vlasotinca, osuđen je na kaznu doživotnog zatvora jer je 21. februara u iznajmljenom stanu u Zaječaru nasmrt pretukao dvogodišnju Petru Vladulović, ćerku svoje nevenčane partnerke.

Obdukcija nesrećne devojčice pokazala je da je Petra preminula usled prestanka disanja i srčanog rada, uzrokovanog "obimnim jakostepenim povredama glave i posledičnim razvojem jakostepenog otoka mozga", a kod devojčice su utvrđene i brojne druge povrede koje su okarakterisane kao teške i opasne po život.

Sve ovo je učinio svestan jer je, pokazalo je veštačenje, Miloš u momentu dok je batinao devojčicu bio uračunjiv.

Međutim, to nažalost nije jedini stravični zločin koji je potresao Srbiju.

Radomir Blagojević zapalio živu bivšu partnerku

 

Nakon potvrde presude od strane Apelacionog suda prošle nedelje, Radomir Blagojević (57) suočava se s doživotnom robijom. Optužen je za jeziv zločin u kojem se tereti da je živu spalio svoju bivšu partnerku, kao i za brutalno premlaćivanje i silovanje svoje druge partnerke.

Presuda Apelacionog suda potvrđuje tešku krivicu koja je snažno osuđena pravosudnim sistemom.

Džonić kriv za ubistvo porodice Đokić

Penzionisani vatrogasac Goran Džonić (59) iz Moravca proglašen je krivim i osuđen je na doživotnu robiju, jer je 27. septembra 2021. godine na mestu zvanom “Dudin gaj” ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju Đokić (26) iz Aleksinca.

Tužilaštvo je u svojim završnim rečim predložilo sudu da Džonića osudi na kaznu doživotnog zatvora.

Sa završnim rečima tužioca složili su se i punomoćnici oštećenih, dok je odbrana tražila oslobađajuću presudu tvrdeći da nema dovoljno dokaza za osuđujuću presudu.

Džonić od početka suđenja negira krivicu, dok mu sa druge strane za krivično delo teško ubistvo preti kazna doživotnog zatvora.

Malčanski berberin najmonstruozniji prestupnik

 

Ninoslav Jovanović je bio smešten u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu gde je odsluživao doživotnu robiju za otmicu i silovanje dvanaestogodišnje devojčice.

Njegova dela zgrozila su i potresla Srbiju i region.

Jovanović će ostati zapamćen kao jedan od najmonstrouznijih prestupnika na ovim prostorima. Pre otmice devojčice, odležao je dvanaest godina robije zbog silovanja i pokušaja silovanja dveju maloletnica koje je takođe izvršio ubrzo nakon što je pušten iz zatvora zbog istovrsnih krivičnih dela.

Njegova porodica je pokušala da za Jovanovića pronađe opravdanje ističući da je psihijatrijski bolesnik ali veštačenja nisu pokazala da je Malčanski berberin patio od bilo kakvog stanja koje bi uticalo na njegovu uračunljivost

Rumunski državljanin monstrum

Apelacioni sud u Kragujevcu u septembru 2022. godine osudio je na doživotnu robiju rumunskog državljanina Virdžinel J. (37), jer je ubio Radinku K. (87) u selu kod Požarevca.

On je upao u staričinu kuću, naoružan nožem za klanje svinja, i prvo je pokušao da je siluje. Žrtva se snažno opirala, pa kako nije uspeo u nameri da je seksualno zlostavlja, on ju je izbo nožem po telu i na kraju joj prerezao vrat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading