NAPADNUTA UNIJA ŽENA LISTE "ALEKSANDAR VUČIĆ U KRAGUJEVCU: Huligani uništili štand i povredili jednu osobu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.12.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa huligana psovala i vređala nesrećne žene.

NAPADNUTA UNIJA ŽENA LISTE "ALEKSANDAR VUČIĆ U KRAGUJEVCU: Huligani uništili štand i povredili jednu osobu! (VIDEO)

Foto: Republika

Unija žena liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Kragujevcu je napadnuta.

Huligani su im uništili štand, povredili jednu osobu, a drugoj razbili telefon. 

- Oko 10 sati jutros grupa huligana je prošla pored našeg štanda i uputili su nam najgore uvrede. "Mamu vam j*****, gde su vam muškarci danas?!" Psovali su nas najstrašnije i psovali predsednika Srbije Aleksandra Vučića - kaže Valentina Matović.

Nakon pola sata od toga, pojavila se nova grupa muškaraca koja je krenula da uništava štandove i nasrće na okupljene žene.

- Krenuli su sve da razbijaju. Koleginici su razbili telefon, a meni su povredili vrat. Ja sam pokušala da odbranim štand, ali nasilnici nisi odustajali. Vređali su nas opet i psovali, udarili su na majke, sestre. Ovo je strašno šta smo preživele - svedoči potresena Valentina.

Dodaje da su ih huligani opkolili i dovikivali im.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na ceremoniji početka rada gasnog interkonektora Srbija - Bugarska da ne može da govori zbog pravila da se mesec dana pred izbore, kako je rekao, ne možete pohvaliti onim što ste uradili za zemlju.

Ja danas ne mogu da govorim, mi imamo glupa pravila koja smo usvojili u našoj zemlji da kad nešto uradite za svoju zemlju onda mesec dana pred izbore ne smete da se pohvalite time što ste uradili za svoju zemlju, te uz moju srdačnu dobrodošlicu vama, uz ogromnu zahvalnost što ste danas u Srbiji, ja ću da zamolim ministarku energetike jer ona nije član nijedne sranke, a nije ni na jednoj kandidatskoj listi, pa će nam to evropski prijatelji oprostiti što će ona da vam se obrati danas, a ja ću da poštujem ta pravila - rekao je Vučić na ceremoniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (30)

Loading
Ana

10.12.2023 14:11

Za svaku osudu.

Мiraš

10.12.2023 14:18

Опозициони хулигани само нападају жене колико су "храбри" ,а такав им је газда Ђилас и он је тукао своју жену.

Remi

10.12.2023 14:24

Da to su oni pitomi opozicionari koji se gnušaju nasilja, osim kada treba da se napadne suprotna strana.

Немања

10.12.2023 14:25

Могу да разумем да неко не воли, па чак и да мрзи неку политичку опцију, али му то не даје за право да се понаша као дивљак. Због много мањих глупости дизали су протесте ови из опозиције, ја се једино надам да ће ови дивљаци одговарати пред судом.