HAPŠENJE U NOVOM PAZARU: Muškarac leži glavom ka zemlji, dok mu policija stavlja lisice!

Autor:

Hronika

07.12.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici novopazarske policije tokom noći uhapsili su jedmu osobu ispred kladionice u centru grada, naočigled prolaznika.

HAPŠENJE U NOVOM PAZARU: Muškarac leži glavom ka zemlji, dok mu policija stavlja lisice!

Foto: RINA

Pucnjava u Novom Pazaru

Pripadnici novopazarske policije tokom noći uhapsili su jedmu osobu ispred kladionice u centru grada, naočigled prolaznika.

- Muškarac je ležao glavom okrenut ma zemlji, dok mu je policija stavljala lisice na ruke. To se sve dešavalo ispred velikog broja prolaznika koji su se zatekli na licu mesta - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Još uvek nije poznato zbog čega je muškarac uhapšen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Tokom protekla dva dana pripadnici Interventne jedinice policije u Novom Pazaru izveli su opsežnu akciju u cilju suzbijanja opšteg kriminaliteta.

U toj akciji kontrolisan je veliki broj lica i vozila na više lokacija u centru i okolini. Tom prilikom je pronađeno više komada hladnog oružja (nož), a kod jedne osobe pronađen je i gasni pištolj, potvrđeno je za agenciju RINA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading