OTAC MONSTRUOZNO UBIJENE IVANE OBJAVIO STATUS KOJI TERA SUZE NA OČI: "Došla je jesen, doći će i zima, samo ti ne dolaziš":

Autor:

Hronika

22.11.2023

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac ubijene devojke je na Fejsbuku objavio Ivaninu sliku i nekoliko rečenica, koje kidaju srce.

OTAC MONSTRUOZNO UBIJENE IVANE OBJAVIO STATUS KOJI TERA SUZE NA OČI: "Došla je jesen, doći će i zima, samo ti ne dolaziš":

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana Krivokapić

Ubica Ivane Krivokapić (26) i dalje je u bekstvu, za ovaj monstruozni zločin osumnjičen je crnogorski državljanin Jetmir Gočaj. On se od 24. decembra prošle godine, se nalazi u bekstvu.

Ivanin otac, objavio je danas na Fejsbuku Ivaninu sliku i nekoliko rečenica, koje kidaju srce.

- Tuga i bol se ne mere vremenom, već prazninom koja je ostala u mom srcu. Ne postoji vreme koje nosi zaborav. Postojiš u svakoj suzi koja kane, i danu koji svane. Došla je jesen, doći će i zima, samo ti ne dolaziš, a vreme kao tiha reka, u beskrajne daljine plovi. Nestaju obrisi slika, ostaju samo pusti nedosanjani snovi. Vole te mama Fiki i tata" - napisao je on.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Osumnjičeni za ubistvo Ivane Krivokapič

Podsetimo, telo Ivane Krivokapić je pronašla njena braća, 24. decembra, kada su došli na njena vrata jer se nije javljala na telefon. Tada se sumnjalo na sumnjivu smrt, a nakon nedelju dana obdukcija je pokazala da je devojka ubijena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading