NOVOSADSKI NAPUŠTENI OBJEKAT POSTAO MESTO ZLOČINA! Osumnjičenom preti dozivotna kazna zatvora zbog teskog ubistva!.

Autor:

Hronika

22.11.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je pokrenulo istragu protiv osumnjičenog F. B. iz Novog Sada.

NOVOSADSKI NAPUŠTENI OBJEKAT POSTAO MESTO ZLOČINA! Osumnjičenom preti dozivotna kazna zatvora zbog teskog ubistva!.

Foto: shutterstock

Ilustracija

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu objavilo je saopštenje u vezi sa događajem iz 20. novembra 2023. godine, kada je u napuštenom objektu u Novom Sadu u Ulici Ruđera Boškovića ubijen N. N. iz Novog Sada.

Naime, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je pokrenulo istragu protiv osumnjičenog F. B. iz Novog Sada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo iz člana 114. stav 1. tačka 1. Krivičnog zakonika. Za ovo delo je predviđena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

Naredbom o sprovođenju istrage, osumnjičenom se stavlja na teret da je 20. novembra 2023. godine u Novom Sadu, u napuštenom objektu u Ulici Ruđera Boškovića, ubio oštećenog N. N. iz Novog Sada. On mu je zadao 31 ubodnu ranu u predelu grudnog koša, leđa i desne butine, od kojih je oštećeni preminuo na licu mesta.

Osumnjičeni je saslušan pred javnim tužiocem, nakon čega je predloženo da mu se odredi pritvor u trajanju od 30 dana. Razlozi za određivanje pritvora su opasnost od bekstva, bojazan da bi on mogao nastaviti sa izvršenjem krivičnih dela i uznemirenje javnosti. Pritvor mu je određen na način koji je predložen.

U nastavku istrage će se prikupiti svi dokazi i sprovesti sve neophodne dokazne radnje radi donošenja tužilačke odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading