IVANA SA ZVEZDARE UBIJENA JE PRE 10 MESECI, A NJEN UBICA JOŠ UVEK NIJE UHVAĆEN: Dva pitanja i dalje bez odgovora, samo Jetmir može da RAZJASNI SVE!

Autor:

Hronika

25.10.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan dokaz koji se pojavio bili su DNK tragovi koji su policiju usmerili na Jetmira, a koji su pronađeni na Ivaninim noktima, gde su završili dok se branila od napada.

IVANA SA ZVEZDARE UBIJENA JE PRE 10 MESECI, A NJEN UBICA JOŠ UVEK NIJE UHVAĆEN: Dva pitanja i dalje bez odgovora, samo Jetmir može da RAZJASNI SVE!

Foto: facebook.com

Ivana Krivokapić (26) je pre 10 meseci pronađena mrtva u stanu na Zvezdari. Osumnjičeni za njeno ubistvo Jetmir Gočaj, od tada se nalazi u bekstvu. Mnogo je detalja ubistva, ali ono što ostaje nerazjašnjeno jeste šta je bio motiv, kao i gde se Jetmir krije.

Odbukcija sa toksikološkim nalazima utvrdila je da je Ivana Krivokapić ugušena davljenjem. Motiv, ipak, ostaje nepoznat. Da li je Jetmir Ivanu ubio iz ljubomore ili postoji drugi razlog, niko do kraja nije dokučio.

Kada je Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo naredbu o sprovođenju istrage, saopšteno je da se Jetmir sumnjiči za teško ubistvo iz niskuh pobuda i ljubomore, za koje je zaprećena minimalna kazna od 10 godina zatvora, dok je maksimalna doživotna robija.

Moglo bi da se dođe do zaključka da nije u pitanju ubistvo iz koristoljublja jer u Ivaninom stanu nakon zločina nije bilo nijednog znaka premetačine. Čak i dva lančića, koja su joj, verovatno tokom borbe sa napadačem, strgnuta sa vrata, uredno su odložena na komodi pored kreveta, a mobilni telefon se nalazio pored tela.

I pre nego što je Jetmir postao glavni osumnjičeni, bilo je jasno da je Ivana poznavala ubicu i da ga je pustila u stan jer se u stanu čula galama. Takođe, kada je pronađeno Ivanino telo, stan je bio zaključan iznutra, a ključeva nije bilo. Oni su bili jedina stvar koja je u stanu nedostajala.

Još jedan dokaz koji se pojavio bili su DNK tragovi koji su policiju usmerili na Jetmira, a koji su pronađeni na Ivaninim noktima, gde su završili dok se branila od napada.

Kamere obližnjeg objekta su kobnog dana snimile Ivanu i mladića kako idu ka zgradi u kojoj ona živi. I veštačenje baznih stanica potvrdilo je da je prijatelj bio pored devojke u trenutku smrti.

Dan pre ubistva Ivane Krivokapić prijatelj ju je čekao na poslu, odnosno u kafiću u kom je radila. Otišli su zajedno kada je završila sa poslom, a upravo tada snimile su ih kamere.

Prvi detalji iz istrage pokazali su da je ubijena tako što ju je jednom rukom davio, a drugom začepio nos.

Mesecima se nikom nije javio

Jetmir Gočaj i dalje uspeva da izmiče nadležnim organima. Iako je za njim još 16. januara raspisana međunarodna poternica, policija ne može da mu uđe u trag.

- Pratili smo pozive, međutim nijedan nije "uhvaćen", ni rođake nije pozvao. Ono što smo ustanovili je da je nabavio je lažna dokumenta, navodno, u Albaniji, sa kojima uspeva da putuje i promenio je lični opis. On je napustio Srbiju odmah nakon zločina, a veruje se da se krio u Albaniji u kojoj ima brojnu rodbinu i prijatelje. Promenio je lični opis, odnosno, "detalje" po kojima je bio prepoznatljiv, od onih najsitnijih, frizure, brade, preko načina života, odevanja, govora, uobičajenih navika i okruženja - rekao je Telegrafov sagovornik iz istrage.

Kako ističe, Jetmir je odmah nakon zločina uništio telefon i time onemogućio da mu se uđe u trag putem GPS praćenja.

- Istražitelji u Crnoj Gori, u kojoj je Jetmir živeo, izvršili su sve provere u cilju njegovog lociranja i hapšenja, ispitali njegovu najbližu rodbinu, prijatelje, ali svi su govorili isto - da ga nisu videli, da nije tu dolazio i da ne znaju gde je. Takođe, nije pronađen nijedan dokaz da se nakon ubistva tu krio, već je sve od samog početka ukazivalo na to da je u Albaniji i da mu tamo pomažu - rekao nam je sagovornik iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading