"10 MESECI TE ČEKAM, GOLUBICE MILA..." Otac monstruozno ubijene Ivane objavio status koji tera suze na oči - Za ubicom i dalje traje potraga!

Autor:

Hronika

24.10.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac je ispod ovog srceparajućeg posta, podelio tri slike.

"10 MESECI TE ČEKAM, GOLUBICE MILA..." Otac monstruozno ubijene Ivane objavio status koji tera suze na oči - Za ubicom i dalje traje potraga!

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana Krivokapić sa Jetmirom Gočajem

Pre deset meseci, Ivana Krivokapić (26) surovo je ubijena u iznajmljenom stanu Zvezdari. Policija i dalje aktivno traži osumnjičenog za njeno ubistvo Jetmira Gočaja (24), koji je bio njen emotivni partner. 

Ivanin otac Slobodan je napisao posebno dirljivu poruku u znak sećanja na svoju mezimicu.


Kažu u oblacima žive neostvareni snovi... Grešite, tu su naši voljeni... - napisao je neutešni čovek na Fejsbuku i dodao:

- U svakoj suzi koja pane i u svakom danu koji svane ime ti spomenem. 10 meseci te čekam golubice mila...

Ispod ovog srceparajućeg posta, Ivanin otac je podelio tri slike. Na prvoj slici je prikazan je golub, na drugoj je prikazana brutalno ubijena devojka, dok se na trećoj nalazi ilustracija koja prikazuje devojku obučenu u belo, sa raširenim rukama, gledajući prema nebu. Ispod ovog posta možete videti stotine komentara, a mnogi od njih iskazuje iskrenu tugu za Ivanom.

-- Anđele lepi, neka te anđeli čuvaju. Žalosti naša, nadam se da si našla mir među anđelima - jedan je od komentara ispod objave.

Foto: Printscreen/Instagram

Osumnjičeni za ubistvo Jetmir Gočaj

Podsetimo, Ivana Krivokapić ubijena je 24. decembra prošle godine. Njena braća su je pronašla mrtvu u iznajmljenom stanu na Zvezdari, jer su bili zabrinuti kada im se Ivana nije javljala na telefon.

Za ovu strašnu smrt osumnjičen je Jetmir Gočaj, koji se trenutno nalazi u bekstvu. Inače, Jetmir je bio Ivanin prijatelj, i ona mu je dozvolila da boravi kod nje u stanu jer je došao u Beograd u posetu. Iako njegov DNK nije pronađen na Ivani, i međunarodna poternica za njim nije izdata, na društvenim mrežama je objavljivao njihove zajedničke fotografije i snimke, iskazujući svoju ljubav prema njoj i izražavajući nevericu da bi neko mogao da joj naudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading