DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U MODRIČI: Unuk (19) nožem usmrtio babu jer mu nije dala novac

Autor:

Svet

23.10.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna tragedija dogodila se u Modriči, gde je 19-godišnji mladić A.H. (Almir Hasanbašić) navodno nožem usmrtio svoju baku Mensuru Hasanbašić (69). Prema izvorima, mladić je od starice tražio novac, a kada ga nije dobio, izbo je nožem. Nesrećna žena je preminula na licu mesta.

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U MODRIČI: Unuk (19) nožem usmrtio babu jer mu nije dala novac

Foto: youtube.com/printscreen

Policija Bosne i Hercegovine na terenu

Međutim, za sveobuhvatnije informacije o motivima i okolnostima ovog slučaja, potrebno je sačekati rezultate policijske istrage. Ovo su samo preliminarne informacije koje su dostupne u ovom trenutku.

Zločin se dogodio u kući u ulici Cara Lazara. Nakon što je policija pozvana na mesto zločina, obavljen je uviđaj od strane policijskih službenika PU Doboj i PS Modriča, uz prisustvo okružnog tužilaštva OJT Doboj. Planirana je obdukcija ubijene starice.

Sin ubijene starice, koji trenutno boravi u inostranstvu, obavešten je o tragediji i očekuje se njegov dolazak. Policija je, prema nezvaničnim informacijama, locirala ubicu. Ovaj strašan incident potresao je celu zajednicu.Ovaj nedavni incident je svakako uznemirujući, ali ne može se koristiti kao indikator celokupne sigurnosti u bilo kojoj zajednici. Sigurnost u bilo kojoj oblasti zavisi od mnogo faktora, uključujući, ali ne ograničavajući se na, stopu kriminala, efikasnost lokalne policije i opšti osećaj sigurnosti među stanovnicima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading