TRENUTAK IZNOŠENJA TELA UBIJENOG MUŠKARCA (70) IZ JAGODINE: Gej afera potresla Jagodinu - komšije u šoku (VIDEO)

Autor:

Hronika

15.11.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijeni muškarac iza sebe ostavio je dva sina.

TRENUTAK IZNOŠENJA TELA UBIJENOG MUŠKARCA (70) IZ JAGODINE: Gej afera potresla Jagodinu - komšije u šoku (VIDEO)

Foto: REpublika

U Jagodini u večernjim satima dogodio se nezapamćen zločin! Nakon verbalne rasprave došlo je do zločina u kojem je 70-godišnji Zoran S. izgubio život u svom stanu. Napadač, njegov emotivni partner od 24 godine, nasrnuo je na njega nožem, usmrtivši nesrećnog muškarca.

U večernjim satima u beloj vreći iz kuće izneseno je telo nesrećnog čoveka. Ubijeni je iza sebe ostavio dva sina.

Kako se može videti na snimku koji smo dobili, telo je izneseno u vreći, a potom stavljeno u metalni sanduk i odneto sa mesta nesreće.

 

 

Komšinica ubijenog muškarca ispričala je za portal Republka.rs da svi su bili svesni njegove naklonosti prema istom polu. 

Mi smo znali da on voli i muškarce. Često je partnere dovodio u svoj stan, inače lokal na pijaci koji je preuredio u stambeni prostor. Svedočili smo mi mnogim situacijama koje su se dešavale, ali evo ša se desi - ispričala je komšinica za portal Republika.rs

Sugrađanka koja živi u blizini opisala je mladića koji je usmrtio Zorana. 

- Krupan je dečko, u uskim farmerkama. Tri sata je sedeo na pozidi ispred stana gde je ubio partnera. Nismo ga viđali često - rekla je za portal Republika.rs komšinica ubijenog muškarca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading