OVO JE UBIJENI ZORAN IZ JAGODINE: Ubio ga 50 godina mlađi partner - tri sata sedeo ispred mesta zločina! (FOTO)

Autor:

Hronika

15.11.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sugrađanka koja živi u blizini opisala je mladića koji je usmrtio Zorana.

OVO JE UBIJENI ZORAN IZ JAGODINE: Ubio ga 50 godina mlađi  partner - tri sata sedeo ispred mesta zločina! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Ubijeni muškarac

Danas je u Jagodini došlo do jezivog zločina u kojem je Zoran S.(70) ubijen u svom stanu, a napadač je bio njegov emotivni partner star 24 godine, koji je nasrnuo na njega nožem. Komšije ubijenog muškarca za ubejenog imaju reči hvale, navodeći da su znali da je imao naklonost prema istom polu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

- Mi smo znali da on voli i muškarce. Često je partnere dovodio u svoj stan, inače lokal na pijaci koji je preuredio u stambeni prostor. Svedočili smo mi mnogim situacijama koje su se dešavale, ali evo ša se desi - kaže komšinica za portal Republika.rs

I pored toga što je Zoran bio u emotivnoj vezi sa muškarcem, ostvario se i kao otac i dobio dva sina. Jedan od sinova ne živi u Jagodini.


- On je često znao da dovodi mladiće kod sebe. Neki su tu i živeli, bilo je tu čarki stalno, kada se posvađa sa partnerom pa mu zabrani da uzme stvari. Sa komšijama se nikada nije svađao. Juče kada sam ga videla, delovao je raspoloženo, ali sve se preokrenulo -  prepričava komšinica za portal Republika.rs

Komšinica tvrdi da je Zoran vodio socijalan život, da je vozio bicikl auto..

- On je bio vitalan, radio je jedno vreme kao varioc, vozio taksi. Otišao je u penziju, posle se razveo sa suprugom i od tada je bio naklonjeniji drugom polu - prepričava nepoznate detalje komšinica ubijenog.

Sugrađanka koja živi u blizini opisala je mladića koji je usmrtio Zorana. 

- Krupan je dečko, u uskim farmerkama. Tri sata je sedeo na pozidi ispred stana gde je ubio partnera. Nismo ga viđali često - rekla je za portal Republika.rs komšinica ubijenog muškarca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sremac

16.11.2023 18:43

Dobro je da gejevi nisu agresivni i nasilni. Bar tako kažu ovi iz njihovog udruženja. Skoro je jedan isekao drugog na komade i spakovao u kese, za đubre. Samo da nisu nasilni.