STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE SA ČUKARICE: Na navijača ispalio šest metaka, proveravaju se bazne stanice i prikupljaju snimci!

Autor:

Hronika

15.11.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Asodi je, vrlo precizno, pogođen sa 6 hitaca u stomak.

STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE SA ČUKARICE: Na navijača ispalio šest metaka, proveravaju se bazne stanice i prikupljaju snimci!

Foto: Facebook: Ivan A.

Ivan Asodi i Marko Petković

Navijač Ivan Asodi koji je teško ranjen 4. novembra na Čukarici preminuo je juče u bolnici, a kako se saznaje obruč oko njegovog ubice se steže!

Više javno tiužilaštvo u Beogradu i policija instezivno rade na rešavanju ovog ubistva i prikupljaju dokaze koji vode do, za sada, nepoznatog počinioca, piše Kurir.

- Proveravaju se bazne stanice i pregledaju se snimci sa sigurnosnih kamera gde su mogli da se uoče tragovi koje je ostavio pucač - objašnjava izvor i dodaje da je likvidacija izvršena profesionalno, u mafijaškom stilu.

- Asodi je, vrlo precizno, pogođen sa 6 hitaca u stomak. Onaj ko je pucao, pucao je da ubije. Međutim, ranjeni je preživeo kišu metaka i u teškom stanju je prebačen u bolnicu, gde su se lekari 10 dana borili za njegov život, ali nije izdržao - kaže izvor i objašnjava da se istražuje i pozadina ovog zločina.

Podsetimo, Ivan je nakon ranjavanja prevezen u Urgentni centar i tada je bio na reanimaciji i u teškom stanju, a juče je preminuo.

Asodi je, inače, javnosti postao poznat posle slučaja ubistva u porti crkve u Vraniću 2015. godine, kada je ubijen Saša Joksić (39).

Joksić je ubijen tokom letnjeg vašara u Vraniću, u trenutku kada je dvojicu pijanih mladića opomenuo da ne uriniraju u dvorištu crkve.

- Marko Petrović i sada pokojni Ivan Asodi nasrnuli su na nesrećnog Joksića,a tokom rvanja jedan od njih je izvukao nož i direktno u srce ubo žrtvu, koja je od zadobijenih povreda preminuo - podseća izvor i dodaje da se ovom dvojcu sudilo za ubistvo, ali se na kraju od gonjenja preminulog odustalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading