DETALJI UBISTVA STARCA U JAGODINI: Ljubavnik mlađi 50 GODINA nožem naneo više uboda po telu EMOTIVNOM PARTNERU

Autor:

Hronika

15.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavnik B.D (2004 godište) ubio svog emotivnog partnera S.Z. (1953 godište)

DETALJI UBISTVA STARCA U JAGODINI: Ljubavnik mlađi 50 GODINA nožem naneo više uboda po telu EMOTIVNOM  PARTNERU

Foto: shutterstock

Prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, osumnjičenom B. D. iz Paraćina (rođenom 2004. godine) određeno je zadržavanje zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistva iz člana 113 Krivičnog zakonika.

Naime, B. D. se tereti da je u Jagodini, ispred stambene zgrade u ulici Vojvođanskoj broj 3, iz još uvek nepoznatih razloga, nožem naneo više uboda po telu svom emotivnom partneru S. Z. (rođenom 1953. godine), a potom mu prerezao vrat, nanoseći mu smrtonosne povrede od kojih je ovaj preminuo na licu mesta.


Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni B. D. i pokojni S. Z. su bili u emotivnoj vezi, što dodatno budi sumnju u motiv ovog brutalnog zločina. Prema rečima svedoka, u trenutku zločina nije bilo nikakvog vidljivog sukoba između dvojice muškaraca, što dodatno zbunjuje istražne organe.

Ostaje da se utvrdi šta je bilo okidač za ovaj tragičan događaj i da li je osumnjičeni B. D. delovao sam ili je možda bilo još nekih saučesnika. U svakom slučaju, ovaj zločin je šokirao građane Jagodine i izazvao oštru reakciju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dusan

17.11.2023 14:43

Pederska posla