OTKRIVENA TAJNA BRAĆE HOFMAN! Iste tetovaže, kriminalci kao uzori: "Nekad armija nije što je jedan brat"! (FOTO)

Autor:

Hronika

14.11.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tetovaže braće Hofman otkrivaju na koga se ugledaju kroz život.

OTKRIVENA TAJNA BRAĆE HOFMAN! Iste tetovaže, kriminalci kao uzori: "Nekad armija nije što je jedan brat"! (FOTO)

Foto: Instagram

Braća Miljan Hofman Vidović i Ljuban Hofman Vidović, uhapšeni su u petak u jednom restoranu u TC Galerija nakon što su na društvenim mrežama objavljeni snimci na kojima se vidi kako maltretiraju, tuku i prete drugim osobama, a kako su obojica istetovirani, i to veoma slično, reklo bi se da su se ugledali na braću Krej iz filma "Legenda".

Republika

Foto: Instagram

Ljuban Hofman Vidović, tetovaža

Naime, na leđima Ljubana Hofmana istatoviran je lik američkog glumca Tom Hardija koji tumači braću blizance Ronalda i Redžinalda Kreja u pomenutom filmu, a između ovih likova stoji citat "Nekad armija nije što je jedan brat".

Isti natpis, istetovirao je i Miljan, ali uz fotografiju brata Ljubana.

Film ''Legenda'' prati priču o braći Krej, gangsterima iz 50-ih i 60-ih godina od kojih je jedan bivši bokser koji postaje mafijaški šef u Londonu. Radnja je prožeta fizičkim i psihičkim nasiljem, a film je urađen po knjizi ''Profesija nasilja: Uspon i pad Krej blizanaca.''

Republika

Foto: Instagram

Miljan Hofman Vidović, tetovaža na grudima

Podsetimo, braća Hofman saslušana su u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u nedelju kada su negirali krivicu, ali im je određen pritvor u trajanju do 30 dana, kako ne bi uticali na svedoke kao i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogli da ponove krivično delo.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke, oštećene svedoke i prikupiti ostale neophodne dokaze, nakon čega će biti doneta konačna odluka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading