USMRTIO ŽENU PA SE SA ČETVOROGODIŠNJIM DETETOM ZABARIKADIRAO U STANU! Jedva savladan ubica iz Sarajeva! SATIMA TRAJALI PREGOVORI KAKO BI DEČAK BIO SPASEN!

Autor:

Hronika

13.11.2023

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je A.B. usmrtio suprugu, sina je, prema nezvaničnim informacijama, poveo sa sobom u stan u Ulici Aleja lipa. Nakon što su ga policijski službenici MUP-a KS locirali, trajali su pregovori kako bi spasili dete.

USMRTIO ŽENU PA SE SA ČETVOROGODIŠNJIM DETETOM ZABARIKADIRAO U STANU! Jedva savladan ubica iz Sarajeva! SATIMA TRAJALI PREGOVORI KAKO BI DEČAK BIO SPASEN!

Foto: Shutterstock

A.B. (34) koji je danas ubio suprugu E.M. (31), a posle toga oteo četvorogodišnjeg zajedničkog sina i sa detetom se zabarikadirao u jednom od stanova u Ulici Aleja lipa u Sarajevu, konačno je uhapšen, a dete odvedeno na sigurno.

Telo žene pronađeno je oko 15 časova u naselju Alipašino Polje.

E.M. je navodno napustila A.B. i odselila se iz njegovog stana zajedno sa detetom. Ona se nastanila u Ulici Bosanska gde je i ubijena. 

Nakon što je A.B. usmrtio suprugu, sina je, prema nezvaničnim informacijama, poveo sa sobom u stan u Ulici Aleja lipa. Nakon što su ga policijski službenici MUP-a KS locirali, trajali su pregovori kako bi spasili dete. Pregovori su trajali duže, ali su okončani hapšenjem ubice u 20.10 sati.

Dete je spaeno i dobrog je zdravstvenog stanja.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading