KOSTA PONOVO ŠOKIRA! NJEGOVIM JEZIVIM IDEJAMA NEMA KRAJA: Tražio od osoblja u klinici jednu stvar, ponaša se kao da NIJE masovni ubica, a njegove ŽRTVE DECA!

Autor:

Hronika

10.11.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović se ponaša kao da je u Klinici na odmoru, ili privremenom pritvoru i da zavređuje neke beneficije zato što je dete.

KOSTA PONOVO ŠOKIRA! NJEGOVIM JEZIVIM IDEJAMA NEMA KRAJA: Tražio od osoblja u klinici jednu stvar, ponaša se kao da NIJE masovni ubica, a njegove ŽRTVE DECA!

Foto: privatna arhiva, google earth

Kosta Kecmanović (14), dečak masovni ubica koji je 3. maja počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je mučki ubio devetoro dece i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, od momenta nakon saslušanja smešten je u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Zdravstvene radnike koji rade sa njim ne prestaje da iznenađuje svojom hladnookrvnošću.

Tako je i šest meseci nakon zločina bilo kada je tražio da ga pretplate na Netfliks i da može da surfuje sadržajem koji bi mu bio uplaćen.

- Kosta se ponaša kao da je u Klinici na odmoru, ili privremenom pritvoru i da zavređuje neke beneficije zato što je dete. On svakodnevno ima zahteve, ali sada je prevršio svaku meru. Tražio se da može d pristupi plaćenom sadržaju na Netfliksu kako bi mu brže prošlo vreme i kako bi se zabavio - kaže izvor iz Klinike za neurologiju i pshijatriju za decu i omladinu za portal Republika.rs.

Kako nezvanično saznajemo, dečak monstrum se ponaša hladnokrvno i kao da uopšte nije svestan da je okončao deset života, od kojih devet dečjih.

- Nema ponašanje kao da oseća i najmanju  dozu krivice. Kažite mi, ko bi ako ima imalu trunku savesti tražio da gleda televizor i to sadržaj po izboru - kaže izvor i dodaje:

- Ovo nije sve što je Kosta tražio. Pre neki dan mu je palo na pamet da bi trebalo da mu bude dozvoljeno da ima dodatne kanale na televizoru kako bi pratio košarku. Navodno kao nekog ko je trenirao zanima ga NBA.

Svi u Klinici, ali i inspektori koji ga čuvaju su šokirani idejama koje ima dečak-ubica.

Foto: Republika

U ovoj Klinici je smešten Kosta Kecmanović

Da podsetimo, on je već pitao da li će ga pustiti kući do Nove godine i razmišljao o organizciji proslave iste.

Od samog dolaska u Kliniku negoduje na hranu, na prostor, na nemogućnost kontakta sa spoljnim svetom, traži dozvoljene šetnje i slično.

Kosta Kecmanović se ne ponaša kao da je 3. maja u 8.40 časova uleteo u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata ubio čuvara Dragana Vlahovića i tri devojčice u holu. Ne kaje se zbog krvavog pira koji je nastavio u kabinetu za istoriju kada je ubio šestoro učenika, petoro i nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović ranio.

BONUS  VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Tanja

10.11.2023 14:32

Po uzoru na roditelje, majka najmlađeg masovnog ubice na svetu letos sa ćerkom krenula na more, sad renovira stan, besramno i dalje radi u prosveti ponaša se nerazumno,sebično, egocentricno,baš kao i najmlađi masovni ubica na svetu. Decu nam je streljao najmlađi masovni ubica na svetu, obučavali ga roditelji,oružje od kuće donetim u školi, u skoli streljao nam decu.

Odgovori 2 10
Odjebite stoko

10.11.2023 15:28

@Tanja - Odjebite vise odvratna stoko. Odjebite. Kada ce svanuti Srbiji pa da gamad poput vas budu na robiji.

Ivke

10.11.2023 18:15

@Odjebite stoko - Verovatno ce nam svanuti kad krenemo da dodeljujemo ordenje masovnim ubicama. Tvoje ime se odnosi na sve vas psihopate koji ste fanovi monstruma.

Klementina

10.11.2023 20:57

@Ivke - Po vzasem komentaru vidi se ogrnicenos u razmsljanju.Zato neko ko racionalno razmilsja, po vama je fan MONSTRUMA. A sta ste vi, vi ste fanovi za kamneovanje MONSTRUMA I CELE PORODICE.Dobro, jeste sebe zapitali zasto je neko u 13. godini postao preko noci MONSTRUM...ja jesam, i iz svega toga imam sumnju da je decak bio sposoban da to odradi...ako jeste jako me zanima zasto, motiv...vi mislite da branite nekog time sto pisete bljuvotine o MONSTRUMU..a svi drugi koji to ne cine su fanovi...Pametnom dovoljnoi da shvati vasu strukturu licnosti..i prizanjem imate jako agresivnu crtu...a sto se tii prohteva decaka, o kojima se pisu..opet moram d kazem ne vidim nista uzasavajuce u tome..trazi tv, setnju, da jede , da se sisa...sta je tu strasno...osim sto novine pisu o tome kao da je trazio da pojede lekare...