KOSTA JE MAJCI UPUTIO JEZIVE REČI: Dečak-ubica je šokirao inspektore kada je Miljanu video poslednji put - ČULI SU STRAVIČNE STVARI koje joj je izgovorio!

Autor:

Hronika

09.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta Kecmanović je prilikom poslednjeg viđenja sa majkom imao nastup besa, a onda je izgovorio jezive stvari.

KOSTA JE MAJCI UPUTIO JEZIVE REČI: Dečak-ubica je šokirao inspektore kada je Miljanu video poslednji put - ČULI SU STRAVIČNE STVARI koje joj je izgovorio!

Foto: google maps, privatna arhiva, drustvene mreze

Kosta Kecmanović (14), dečak-monstrum koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" pobio devetoro drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića nastavlja da šokira policajce i zaposlene u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu koji ga čuvaju.

Nedefinisanu mržnju prema svetu koji ga okružuje preneo je na majku Miljanu Kecmanović.

Nezvanično saznajemo da je prilikom poslednjeg viđenja sa majkom imao nastup besa i da je u jednom trenutku rekao:

- Ako budem izašao odavde, prvo ću tebe da ubijem!

Kakve misli se roje u glavi dečaka-ubice utvrdiće psihijatri i psiholozi koji ga trenutno veštače. U međuvremenu, inspektori i osoblje bolnice svedoci su njegovih ekscesa, infantilnih razmiljšanja i zahteva, ali i nekontrolisanog besa.

- Nije nemoguće da otpor koji je ispoljio prema majci dugo traje jer je i ranije on inicirao sukob s njom. Ali, ova pretnja je zaista šokantna. Šta zamera majci samo on zna - kaže obavešteni izvor iz bolnice.

Stručnjaci koji ga veštače treba da utvrde da li je baš iz te sada vidljive mržnje i počinio masakr u školi. Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, Kosta je i neposredno posle hapšenja izgovorio rečenicu koja je zaledila krv u žilama inspektora koji su ga saslušavali.

Rekao je: "Žao mi je što joj nisam video lice kad je saznala šta sam uradio..."

Majka dečaka-ubice je dugo posle zločina pokušavala da dopre do njega. Izvor Republike navodi da je sada, izgleda, odustala od toga.

- Ona je u depresiji mesecima, muči je osećaj krivice. Jedina uteha joj je ćerka kojoj se potpuno posvetila. Kao da se povukla i iz razmišljanja o njegovoj zakonskoj odbrani i njegovoj daljoj sudbini - dodaje ovaj izvor.

Kako smo ranije i pisali, Kosta je najverovatnije i planirao masovno ubistvo zbog mržnja prema majci. Naime, Miljana Kecmanović je pod istragom jer je njen DNK nađen na jednoj od čaura u kabinetu istorije u kojem je pucao Kosta. Prema nezvaničnim informacijama, upravo je  Kosta smestio njen DNK na mesto zločina i to tako što je jedan metak uvio u njen  uložak, a prethodno je istražio i došao do saznanja da je DNK najjači i najrasprostranjeniju u intimnoj regiji.

Ovo samo govori koliko je bio opsednut time da naudi majci Miljani Kecmanović.

Republika

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

Kosta sa majkom i ocem

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara ove obrazovno-vaspitne ustanove, koji je od  posledica ranjavanja preminuo. Dečak je zatim zapucao na tri devojčice koje su se zatekle u holu škole. I njih je ubio.

Svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje. U kabinetu je usmrtio šestoro drugara, a nastavnicu Tatjanu Stevanović i još petoro dece ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (18)

Loading
Tanja

09.11.2023 12:36

Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu besramno i dalje radi u prosveti, bezosećajno letos sa ćerkom krenula na more, sad renovira stan...ponaša se isto ko i najmlađi masovni ubica na svetu!

Ha

09.11.2023 18:22

@Tanja - Stablo nikad nije daleko od pale jabuke.

Vesna

09.11.2023 19:12

Gosp. Kecmanović je u depresiji? Ona je svih 14 godina dječakova života u depresiji... Ne mogu ju razumjeti kao majku... umjesto pomoći i podrške sinu, ona se bavi svojom karijerom i onda se svi čude da je djete prolupalo! Tko je kriv za 3.maj?

milka 5

09.11.2023 19:53

Ne poznajem roditelje ni Kostu, ali mi stalna potreba da ih okrivimo pomalo smeta. Jesu li samo oni krivi? U ludilu informacija kojima je bio zasipan njihov sin, u dostupnim sadržajima na internetu koje realno niko od nas ne može kontrolisati, u zanemarivanju činjenice da je on ipak bio drugačiji, jer, deca ga nisu bez razloga prozivali. Deca tog uzrasta traže svoje puteve, da mrze roditelje takođe nije izolovana pojava. Sigurno je Kosta tražio pomoć, ne verujem da je prolazio pored natpisa u školu "Kosta pederu" i da se nikome nije požalio. Gde je tu odgovornost elitne škole, svi se sada prave ludi.Gde je odgovornost PPS u toj školi, nastavnika? Komšija? zašto neko i niko nije reagovao? Verovatno zato što je to bio jedan običan klinac sve to tog nesrećnog plana. Šta ga je na to nateralo? Razmaženost ili više nije mogao, da ćuti i trpi ili je samo izgubio kontakt sa realnošću i pratio ideje sa interneta. A mi, dajemo sebi za pravo da najgrđe napadamo, posebno majku, a zatim i oca. Ko nam daje pravo za to? I jesu li naši napadi potkovani istinitim dokazima?Majka sam i znam, znam za ljubav prema detetu, i odgovornost koju ta ljubav nosi sa sobom.

Odgovori 22 9