OTKRIVEN UZROK POŽARA U KOM JE NASTRADAO DEČAK (3)! Kuća izgorela do temelja! (FOTO)

Autor:

Hronika

08.11.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća u Železniku izgorela do temelja, sada otkriveno šta se dogodilo.

OTKRIVEN UZROK POŽARA U KOM JE NASTRADAO DEČAK (3)! Kuća izgorela do temelja! (FOTO)

Foto: ST/D.KADRIĆ

Trogodišnji dečak nastradao je 6. novembra u požaru koji je izbio u porodičnoj kući u Železniku, a kako se navodi, uzrok požara su neispravne instalacije kod frižidera, prenosi Blic.

Požar je izbio u jednoj baraci u beogradskom naselju Železnik, a u tom trenutku mališan je bio sam kod kuće. Kako je njegov deda rekao, ovo je prvi put da je dete ostalo samo, uvek je neko bio sa njim, a sada ga je majka ostavila samog da odvede  stariju ćerkicu (9) u školu, a sa njom je pošao i drugi sin (6). Najmlađe dete, kako pričaju komšije, bilo joj je žao da budi.

- Otac dečaka je otišao pola sata pre nego što je požar izbio na posao. Jadno dete, niko nije uspeo da ga spase kada je požar počeo - pričaju komšije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Požar u Železniku

Pojavile su se brojne verzije uzroka požara, a pojavila se i mogućnost da je ringla ostala uključena, što se ispostavilo kao netačno.

Podsetimo, baraka je izgorela do temelja, a u gašenju je učestvovalo pet vatrogasnih ekipa, sa 16 vatrogasaca sa pet vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading