OVO JE SALE MUTAVI ZAPISAO U ROKOVNIKU PRED SMRT! Stanković sumnjao da će biti meta napada, pa surovo likvidiran u sačekuši

Autor:

Hronika

20.10.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanković je navodno imao rokovnik u kome je beležio šta bi želeo da ostvari do kraja 2016. godine.

OVO JE SALE MUTAVI ZAPISAO U ROKOVNIKU PRED SMRT! Stanković sumnjao da će biti meta napada, pa surovo likvidiran u sačekuši

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi, ubijen je pre sedam godina, 13. oktobra 2016. godine, u Bačvanskoj ulici u Beogradu ispred jedne teretane.

Surova likvidacija još uvek nije zvanično rasvetljena, a kako smo i ranije pisali, u njega je ispaljeno skoro 60 metaka.

S obzirom na to da je Stanković najverovatnije sumnjao da će biti meta, i tog dana na sebe je stavio pancir, međutim, ni to ga nije zaštitilo kada su mu napadači pucali u glavu. 

Kako se saznaje, Stanković je navodno imao rokovnik u kome je beležio šta bi želeo da ostvari do kraja 2016. godine, gde je između ostalog zapisao i "ako još možeš da dišeš ne radiš pravilno".

Stankovićev rokovnik želja

  •  stan za Beku i mene
  •  dizanje firme na noge
  •  500 hiljada evra da sakupim
  •  slučaj/pasoš da rešim
  •  da smršam na 100 kg
  •  sat neki lep da uzmem
  •  čelična, vojnička disciplina
  •  Ako još možeš da dišeš ne radiš pravilno
Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva

 

Podsetimo, Stanković je bio sa momcima bio u teretani, između ostalog i sa Veljkom Belivukom. U povratku ka kući, navodno, Belivuk je upitao Stankovića: "Šta ti je sa blindom"? Na šta je ovaj odgovorio samo: "Mnogo troši blinda brate", pa se uputio ka svom automobilu. 

U momentu kada je svojim automobilom stao na semaforu, dvojica nepoznatih napadača su iskočila ispred njega i ispalila oko 60 metaka iz "kalašnjikova“, a potom pobegla sa mesta zločina. Na sebi je nosio pancir, ali su mu ubice pucale u glavu.

Sumnja se da su izvršioci povezani sa ''škaljarskim klanom'', jer je on bio blizak ''kavačkom''.

A kako smo ranije prenosili, Stanković je te večeri u teretanu otišao "audijem" i sa pancirom na sebi, a u garaži je imao i blindirani automobil.

Stanković je najverovatnije sumnjao da bi mogao da bude meta napada jer je, navodno, na sebi imao pancir. Međutim, ubice su mu pucale u glavu. Posle zločina mediji su spekulisali da je kriminalna grupa iz Crne Gore za njegovu likvidaciju platila 300.000 evra, ali ne u novcu, već u kokainu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading