KOSTA JE ĆUTAO I NASTAVIO DA PUCA IAKO SAM MU NAREDIO DA IZAĐE NAPOLJE: Ovako sada svedoče iz streljane optuženi za lažno svedočenje o dečaku ubici

Autor:

Hronika

14.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik streljačkog kluba na stadionu Partizana priznao je da je Kosta u streljani rukovao očevom zbrojovkom kojom je posle pobio decu u "Ribnikaru" i njihovog čuvara.

KOSTA JE ĆUTAO I NASTAVIO DA PUCA IAKO SAM MU NAREDIO DA IZAĐE NAPOLJE: Ovako sada svedoče iz streljane optuženi za lažno svedočenje o dečaku ubici

Foto: http://www.

Na optužnici koja je poslata sudu na potvrđivanje sa Vladimirom i Miljanom Kecmanović, roditeljima Koste Kecmanovića dečaka monstruma nalaze se i dvojica zaposlenih u Streljačkom klubu "Partizan praktikal šuting". Radi se Ratku Ivanoviću predsedniku kluba i Nemanju Marinkoviću instruktoru u tom klubu. Obojica su optuženi zbog lažnog svedočenja.

Foto: Shutterstock, Printscreen

Dečak ubica vežbao preciznost u streljanama

Otkrivamo da je Ivanović svojim očima video da dečak drži očevu češku zbrojovku i da njome nišani prema meti. On tvrdi da odbrana Vladimira Kecmanovića nepravedno optužuje njega i instruktora da su oni omogućili dečaku da rukuje oružjem i navodi da je dečaku to otac dozvoljavao stavivši mu na raspolaganje svoje pištolje. 

Za razliku od danas, Ivanović je prikrivajući istinu u istrazi nezapamćenog  u svetu zločina nekog dečaka, kazao da ga je dečaka ubicu video samo jednom preko video nadzora kako dotrčava do oca koji puca i vežba brzo gađanje i da je tada dao nalog instruktoru da dete izvede napolje.

Predsednik tog kluba je danas za Republiku priznao je da je on lično u streljani komunicirao sa Kostom Kecmanovićem izvesno vreme pre masakra koji je dečak počinio. Iskazom je potvrdio ono što inače pričaju o dečaku ubici da je ćutao i radio po svom.

- Vladimir je tog dana bio na mestu broj jedan u streljani, a ja sam primetio na video nadzoru da je njegov sin koji je sedeo na platformi i pio sok, odjednom utrčao kod njega unutra. Zvao sam instruktora Nemanju da mu kaže da izađe, međutim, kako je instruktor bio zauzet na desnom sektoru, ja sam otišao da reagujem. Rekao sam dečaku da ne može da puca i da bude unutra. Rekao sam mu "Znaš šta dečko ostavi to, ti još imaš nerazvijene zglobove. Oružje je opasno, veliki su trzaji i možeš da oštetiš ligamente u pogrešnoj manipulaciji. Ne znam još koliko je ostao unutra, ali je ćutao dok sam govorio i nastavio da radi po svom kad sam otišao za svojim poslom- rekao je Ivanović za Republiku. 

Foto: Printscreen/TikTok

Vladmir Kecmanović se nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru

On sada tvrdi da je Vladimir dolazio kod njih na dve tri nedelje na po sat ili sat i po, kao i da je uvek gađao svojim pištoljem "zbrojovka", ali da nije pucao trčeći po poligonu, već sa svoje linije i to u jednu metu. Uveren je da je gledajući prema zlodelu, dečak bio obučen za pucanje i za to krivi njegovog oca. 

- Verujem da ga je vodio po Srbiji u druge glubove da puca u pokretne mete. Stoga, mislim da otac mora snositi krivicu što ga je učio tako malog da barata oružjem, kao i zbog toga što nije municiju i naoružanje držao zaključano u sefu bez mogućnosti da dete dođe do njega. Svi mi mahom imamo decu, mi koji radimo sa naoružanjem, pa u sekundi to sklonimo od dece kad dođemo kući. Ja na primer ključ držim uvek kod sebe. Mnogo su krivi, mislim na oca, a dečak ima ozbiljan psihički problem i to bez sumnje, kad je mogao da počini takvo zlo - rekao je predsednik streljačkog kluba. 

 Podsetimo, Kosta Kecmanović dečak ubica je 3. maja, pred kraj prvog časa  u kabinetu istorije od 23 učenika koliko ih je bilo na nastavi, ubio šestoro, ranio petoro i nastavnicu istorije, a pre toga je u holu ubio tri devojčice i školskog čuvara. On je krivično neodgovoran budući da je imao manje od 14 godina, a njegovu majku je sada uz oca  tužilaštvo optužilo tražeći da se strogo osude na višegodišnje robije, on na 12, a ona na dve i po godine, kao i predsednik i radnik streljane za koje su tražili po tri godine zatvora. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (8)

Loading
Tanja

14.10.2023 09:01

Odakle potreba za tolikim oruzjem u stanu u stambenoj zgradi oca najmladjeg masovnog ubice na svetu? Zasto su roditelji obucavali,dopustali obuku najmladjeg masovnog ubice na svetu da barata oruzjem? Zbog njih nam dece nema ...

šumadinac

14.10.2023 09:21

Mene je pok otac sticajem nesrećnih okolnosti pred sam početak građanskog rata kada sam imao 14god naučio da rukujem pištoljem pošto nam je u zgradi bilo obeleženo poštansko sanduče za odstrel... to je bilo ono vreme kada je pušten dokumentarni film o Špegelju.

Mile

14.10.2023 10:18

Ovo lici na trazenje ko je krivac..

Milka5

14.10.2023 22:25

@Mile - Ovo lici na ubijte mrtve ljude. Ko da njima nesto moze ovozemaljski zakon. Njih je Kosta ubio onako kako niko nikog na planeti nije. Hitler je za njega malo dete. Jadni ljudi, I jadan ludi klinac. Hteo popularnost dobio je na najgori moguci nacin. Sve same gluposti, cale ga ucio da puca, ne da ubija, majkin DNK, gluposti... Radi zena, da je zloupotrebljavala polozaj , ne bi je fskultet primio. U mite I'm sve, njima I onako nista nije ostalo. U ovom ludom vremenu neka I'm je bog u Pomoci.