KRVAVA LIKVIDACIJA NA DEPONIJI U PROKUPLJU! Oteli ga, pa ga ZVERSKI izboli - kako su se rešili tela, OKRENUĆE VAM SE ŽELUDAC!

Autor:

Hronika

12.10.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo u Prokuplju je potvrdilo da je stigla prijava i da se za sada nepoznata osoba tereti za krivično delo.

KRVAVA LIKVIDACIJA NA DEPONIJI U PROKUPLJU! Oteli ga, pa ga ZVERSKI izboli - kako su se rešili tela, OKRENUĆE VAM SE ŽELUDAC!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Ilustracija

Prokupačka policija trenutno istražuje neobičan slučaj krađe u Prokuplju, koji je šokirao lokalnu zajednicu. Ukraden je konj koji je kasnije pronađen zaklan. Incident se dogodio sredinom nedelje, a policijske snage su u potrazi za počiniocima.

Prema informacijama iz policije, prijava o nestanku konja pristigla je u sredu ujutro, oko 11 sati. Nepoznata osoba je ukrala konja koji je bio privezan kod groblja u romskom naselju Prokuplja. Nakon prijave, policija je odmah reagovala, izašla na lice mesta i obavestila prokupačko Osnovno tužilaštvo, kao i veterinarske inspekcije. Aktivnosti su usmerene ka identifikaciji i hapšenju počinilaca ovog nesvakidašnjeg krivičnog dela.

Tužilaštvo u Prokuplju je potvrdilo da je stigla prijava i da se za sada nepoznata osoba tereti za krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja, što svedoči o ozbiljnosti ovog slučaja.

Nakon pronalaska zaklanog konja, ostaci životinje su, prema nekim izvorima, prevezeni na divlju deponiju u blizini sela Babin Potok uz pomoć građevinske mehanizacije u vlasništvu Direkcije za urbanizam i izgradnju Prokuplja. Veterinarska inspekcija je potvrdila da su svi postupci izvršeni u skladu sa zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading