SUMNJAMO DA SE RADI O TERORIZMU! Zora Dobričanin o masakru u ''Ribnikaru'' i Kosti Kecmanoviću, dečak-ubica bio nečija ''produžena ruka''?!

Autor:

Hronika

11.10.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokatica Zora Dobričanin o sumnjama da je Kosta Kecmanović bio nečija ''produžena ruka''.

SUMNJAMO DA SE RADI O TERORIZMU! Zora Dobričanin o masakru u ''Ribnikaru'' i Kosti Kecmanoviću, dečak-ubica bio nečija ''produžena ruka''?!

Foto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY, ST/Dragan Kadić

Protiv roditelja Koste Kecmanovića, koji je učinio masakr u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' kada je ubio devet vršnjaka i radnika obezbeđenja, podignuta je optužnica, a o čitavom slučaju je govorila i Zora Dobričanin, advokat oštećenih strana.

- Vladimiru Kecmanoviću stavlja se na teret krivično delo za koje se dodeljuje 12 godina, za majku dečaka traži se dve godine, a za vlasnika streljane u kojoj su oni pucali traži se 3 godine zbog davanja lažnog iskaza. Da li će to biti potvrđeno i podignuto na viši nivo i da li će se završiti osuđujućom presudom, to ne mogu unapred da govorim, jer niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno - objasnila je ona i dodala da za oštećene ovo nije kraj istrage:

Republika

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Kosta Kecmanović

- Mi ćemo nastaviti dalje da istražujemo, nastavićemo dalje da istražujemo da li postoje još neka lica koja su umešana i teže krivično delo, jer od početka sumnjamo, nemamo dokaze, ali ih tražimo, da li je u pitanju krivično delo terorizam, da li je neko dečaka-ubicu iskoristio kao svoju produženu ruku, da li još neko stoji iza ovog nedela ili ispred. Ovo za nas nije kraj - rekla je Dobričanin za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Tanja

11.10.2023 10:57

Sta ce ocu toliko oruzje u stanu,stambenoj zgradi? Odakle roditeljima potreba da ga uce da barata oruzjem?

Tina

11.10.2023 12:06

Ova previše prati Tik Tok

Tijana

11.10.2023 17:07

Zoro ne tupi ga, da ne stoje teroristi iz pojasa Gaze?! Monstrum planirao da pobije drugove, gledao filmove o masovnim ubistvima, hteo da pate roditelji ubijene dece, da pati i njegova majka, ludak bre, pri tom obucen u streljani!

Sony

12.10.2023 16:52

Teroristi bi preuzeli odgovornost. Ubojica je bio produžena ruka jedino svojim poremećenim i pomahnitalim roditeljima.