PRE POŽARA, ČAŠA U GLAVU, PA ČEKIĆEM I NOŽEM! Vlasnik kafića u Sremskoj Mitrovici MESECIMA doživljava zastrašujuće incidente - kamere sve zabeležile

Autor: Kurir

Hronika

08.10.2023

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U samoodbrani, menadžer lokala je ranio jednog od napadača, koji je potom prebačen u sremskomitrovačku bolnicu radi lečenja.

PRE POŽARA, ČAŠA U GLAVU, PA ČEKIĆEM I NOŽEM! Vlasnik kafića u Sremskoj Mitrovici MESECIMA doživljava zastrašujuće incidente - kamere sve zabeležile

Foto: TEELGRAM/192_RS

U kafiću "Babel" u Sremskoj Mitrovici tokom ove godine zabeležena su tri incidenta. Prvi od njih dogodio se u aprilu, dok se drugi desio nekoliko meseci kasnije, i samo nekoliko dana posle ovaj kafić je ponovo bio meta.

Lokal je potpuno izgoreo a tačan uzrok požara nije bio poznat. Kafić je izgoreo je u noći između četvrtka i petka. Prvi incident dogodio se u aprilu ove godine kada je muškarac po imenu M.P. izazvao haos u kafiću maltretirajući goste i osoblje. Situacija se ubrzo izmakla kontroli kada je M.P. fizički napao jednog gosta, hvatajući ga za vrat i pokušavajući ga zadaviti. U jednom trenutku, i napadač i njegova žrtva su ispali iz lokala, gde je M.P. napao i slučajnog prolaznika.

Vlasnik kafića pokušao je da smiri situaciju, međutim, napadač je nasrnuo i na vlasnika, tako što ga je pogodio čašom u glavu. Potom je uzeo nož iz šanka i tako pretio vlasniku kafića. U ovom incidentu, vlasnik kafića je zadobio lakše telesne povrede, dok je M.P. ubrzo uhapšen i priveden.

Trenutno se za napadačem traga. Samo nekoliko meseci kasnije, u istom kafiću "Babel", desio se još jedan napad. Drugi incident dogodio se 3. oktobra u istom kafiću "Babel" u Sremskoj Mitrovici, kada su nepoznata lica sa fantomkama na glavama napala zaposlene u lokalu.

Prema rečima zaposlenih napadači su držali nepoznate predmete u rukama i izazvali haos u kafiću. Incident je počeo kada su napadači nasrnuli na menadžera objekta. Prema svedočenjima zaposlenih, napadači su prvo poprskali menadžera biber sprejom, a zatim su ga brutalno napali, zadajući mu udarce po licu i telu. Ovaj događaj je prijavljen policiji od strane gostiju koji su se zatekli u kafiću. Policija je ubrzo stigla na lice mesta i sprovela detaljnu pretragu objekta. Tokom istrage, pronađeni su čekić i kuhinjski nož koji su napadači koristili tokom napada.

U samoodbrani, menadžer lokala je ranio jednog od napadača, koji je potom prebačen u sremskomitrovačku bolnicu radi lečenja. Kako se saznaje od zaposlenih jedan od napadača je maloletan, te da je podignuta optužnica protiv njega za pokušaj ubistva.

Policija trenutno radi na identifikaciji drugog napadača i utvrđivanju svih okolnosti ovog teškog krivičnog dela. Treći incident se desio dva dana kasnije, kada je "Babel" potpuno izgoreo Najnoviji incident, koji se dogodio u noći između četvrtka i petka, potpuno je paljenje kafića"Babel".

Kafić je izgoreo gotovo do temelja, a uzrok požara još uvek nije poznat. S obzirom na okolnosti i štetu koja je nanesena, ne isključuje se mogućnost da je "Babel" bio namerno zapaljen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading