KRIMINAL IM U KRVI! SRBI DOLIJALI KARABINJERIMA! Policija ih tipovala, pa uhapsila nakon osam godina bekstva!

Autor:

Hronika

06.10.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je osumnjičene fotografisala i uzela im otiske prstiju, nakon čega je potvrđen njihov identitet i otkriveno je da su bili na poternici zbog krivičnih dela.

KRIMINAL IM U KRVI! SRBI DOLIJALI KARABINJERIMA! Policija ih tipovala, pa uhapsila nakon osam godina bekstva!

Foto: Twitter/localteamtv

Ilustracija

Državljanin Srbije (46) i njegov sin (25) uhapšeni su u Napulju, u Italiji, zbog brojnih pljački koje su počinili u toj državi.

Njima je, kako prenosi italijanska "casertanews", policija ušla u trag u blizini kružnog toka "Arzano".

- Otac i sin su planirali da napuste Italiju i zaustavljeni su u automobilu stranih tablica koji je potom oduzet jer se ispostavilo da je korišćen tokom pljački - objašnjava izvor italijanskih medija.

Kako dodaje, policija je osumnjičene fotografisala i uzela im otiske prstiju, nakon čega je potvrđen njihov identitet i otkriveno je da su bili na poternici zbog krivičnih dela.

- Otac je osuđen na 30 meseci zatvora, dok je sin dobio devet godina, kao i novčanu kaznu od 900 evra za brojne pljačke od 2006. do 2015. godine u provincijama Avelino, Kazerta, Benevento i Novara - objašnjava sagovornik tamošnjih medija.

Osumnjičeni dvojac iz Srbije će kaznu služiti u zatvoru "Santa Marija Kapua Vetere".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading