ADVOKAT ZVONKA VESELINOVIĆA OTKRIVA SVE DETALJE O SASLUŠANJU: Tražili smo poligraf za Malog Sentu, podnosimo krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja

Autor:

Hronika

04.10.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razbucana je laž koju su prethodnih dana plasirali policijski inspektori Slobodan Milenković i Dušan Mitić, preko advokata Zdenka Tomanovića, da je navodno već isplaćeno po 500.000 evra za ubistvo Malog Sente i Mitića.

ADVOKAT ZVONKA VESELINOVIĆA OTKRIVA SVE DETALJE O SASLUŠANJU: Tražili smo poligraf za Malog Sentu, podnosimo krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja

Foto: youtube.com

Biznismen Zvonko Veselinović saslušan je zbog toga u policiji i prošao je poligraf, a njegov advokat Mladen Magdelinić za Republiku otriva sve detalje... Veselinovića je, kaže, pozvala policija da da belešku u svojstvu građanina. 

Foto: youtube.com

Biznismen Zvonko Veselinović

- Veselinović je po pozivu Trećeg odeljenja pristupio u prostorije gradskog SUP-a, a kako bi dao potrebna obaveštenja u vezi sa tvrdnjama policijskih službenika Milenkovića i Mitića da je navodno finansirao izvršenje njihovih ubistava - ističe Magdelinić i dodaje: 

Budući da nema nikakve veze sa tim tvrdnjama, koje su nesumnjivo lažne, Veselinović je institrao i na poligrafskom ispitivanju koje je i obavljeno. Na tom testiranju odgovarao je na mnogobrojna pitanja policijskih službenika. Testiranje je pokazalo da on zaista nema nikakve veze sa tim tvrdnjama. 

Foto: youtube.com/

Advokat Mladen Magdelinić

Nakon toga je njegov klijent dao izjavu.

- Veselinović je dao kratku izjavu posle poligrafskog ispitivanja, budući da ništa detaljno i nije imao da govori jer on ne poznaje policijace Milenkovića i Mitića, nikad ih nije video, nikad sa njima razgovorao, nikad sa drugima nije razgovorao o njima, ne zna gde žive, koja vozila voze, apsolutno o njima ne zna ništa. Niti ima bilo kakva saznanja da je njima ugrožena bezbednost na bilo koji način - ističe Magdelinić. 

Takođe, prema njegovim rečima, Veselinović je insistirao da državni organi detaljno provere tvrdnje ovih policijaca. 

- Moj klijent je tražio da i Milenković i Mitić budu podvrgnuti poligrafskom testiranju. Mi ćemo sa svoje strane preduzeti sve što nam zakon dopušta da bismoo zaštitili integritet Veselinovića, jer smatramo da se ovakvim neosnovanim tvrdnjama ugrožava njegova i bezbednost članova njegove porodice. Lažno prijavljivanje je krivično delo, ukoliko policija po službenoj dužnosti ne pokrene postupak, mi ćemo podneti krivičnu prijavu - poručio je Magdelinić.  

Podsetimo, Slobodan Milenković u dva navrata se nije pojavio na sudu, gde je trebalo da svedoči na suđenju u slučaju "Jovanjica". Izostanke je pravdao navodnom nesposobnošću da svedoči zbog hroničnih zdravstvenih problema. Ti problemi, međutim, nisu mu smetali da bude na čelu jednog od najvažnijih odeljenja beogradske policije, onog za trgovinu narkoticima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading