ODMAH TRAŽIO DA IDE NA POLIGRAF! Zvonko Veselinović saslušan zbog optužbi da je platio 500.000 evra za ubistvo Malog Sente

Autor:

Hronika

04.10.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veselinović i njegov advokat izneli su zahtev da poligrafskom ispitivanju bude podvrgnut i inspektor Milenković.

ODMAH TRAŽIO DA IDE NA POLIGRAF! Zvonko Veselinović saslušan zbog optužbi da je platio 500.000 evra za ubistvo Malog Sente

Foto: youtube.com

Razbucana je laž koju su prethodnih dana plasirali policijski inspektori Slobodan Milenković i Dušan Mitić, preko advokata Zdenka Tomanovića, da je navodno već isplaćeno po 500.000 evra za ubistvo Malog Sente i Mitića. Danas je, kako saznaje Republika, saslušan biznismen Zvonko Veselinović, kog je u policiji Milenković naveo kao navodnog naručioca ubistva.

Veselinović je odmah zatražio da ide na poligraf i prošao je poligrafsko ispitivanje sa pitanjima na ovu temu.

Prema informacijama Republike, on i njegov advokat izneli su zahtev da poligrafskom ispitivanju bude podvrgnut i inspektor Milenković, koji je izneo tvrdnje da se priprema njegova likvidacija.

Podsetimo, Slobodan Milenković u dva navrata se nije pojavio na sudu, gde je trebalo da svedoči na suđenju u slučaju "Jovanjica". Izostanke je pravdao navodnom nesposobnošću da svedoči zbog hroničnih zdravstvenih problema. Ti problemi, međutim, nisu mu smetali da bude na čelu jednog od najvažnijih odeljenja beogradske policije, onog za trgovinu narkoticima.

USKORO OPŠIRNIJE...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading