BORBA ZA PRAVDU! Đukanović podneo krivičnu prijavu protiv Malog Sente! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.09.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krivična prijava je podneta u svetlu aktuelnih dešavanja i kontroverzi u vezi sa službenom beleškom inspektora Milenkovića.

BORBA ZA PRAVDU! Đukanović podneo krivičnu prijavu protiv Malog Sente! (VIDEO)

Foto: Twitter/adv_djukanovic

Advokat i poslanik Srpske napredne stranke (SNS), Vladimir Đukanović, podneo je krivičnu prijavu protiv inspektora Slobodana Milenkovića, poznatijeg kao Mali Senta, zbog navodnih iznošenja laži i neistina u službenoj belešci. Đukanović je ovu prijavu podneo pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije. Takođe je najavio da će istu prijavu podneti i pred Specijalnim tužilaštvom za organizovani kriminal.

Krivična prijava je podneta u svetlu aktuelnih dešavanja i kontroverzi u vezi sa službenom beleškom inspektora Milenkovića, datirajući od 5. jula 2022. godine. Ova beleška i njena autentičnost bili su predmet medijske pažnje i interesovanja javnosti u poslednje vreme.

 

 

Nemam nameru da ustuknem pred bilo kakvim kriminalnim rabotama koje se inače čine niti može bilo ko da me odvrati od moje borbe i mog posla i da mi ovako baca ljagu na moj obraz. Idemo do kraja. Insistiraću do kraja da se sve ispita u vezi sa Milenkovićevom službenom beleškom i sa svim njegovim navodima u njoj. Pa ćemo lepo svi videti šta će se tu dogoditi i kakav će biti epilog. Krivična prijava je tu i idemo u borbu - poručuje Đukanović.

Vladimir Đukanović je izjavio da se nada da će krivična prijava pokrenuti istragu u vezi sa spornom službenom beleškom i da će omogućiti razjašnjenje svih aspekata ovog slučaja. Kako je navedeno, Đukanović će sarađivati sa nadležnim pravosudnim organima i pružiti sve potrebne informacije u cilju rasvetljavanja ovog pitanja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading