ĐUKANOVIĆ O SKUPU PODRŠKE ISPRED SPECIJALNOG SUDA: Odbrana prolazi kroz špalir, trpi pljuvanje i uvrede... Sramota! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

06.09.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko desetina građana i poslanika opozicije okupilo se danas ispred Specijalnog suda

ĐUKANOVIĆ O SKUPU PODRŠKE ISPRED SPECIJALNOG SUDA: Odbrana prolazi kroz špalir, trpi pljuvanje i uvrede... Sramota! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

ST/V. LUKIĆ

Suđenje Predragu Koluviji i ostalim optuženima u slučaju "Jovanjica" nastavlja se danas pred Specijalnim sudom u Beogradu. Danas bi trebalo da svedoči policajac Milan Isakov, koji se novembra 2019. godine kada je uhapšen Koluvija, nalazio u automobilu sa šefom Slobodanom Milenkovićem.

Nekoliko desetina građana i poslanika opozicije okupilo se danas ispred Specijalnog suda u Ustaničkoj kako bi pružilo podršku smenjenim policijskim inspektorima Dušanu Mitiću i Slobodanu Milenkoviću.

Koluvijin advokat Vladimir Đukanović objavio je na svom Tviteru snimak atmosfere ispred Specijalnog suda i naglasio da je pretrpeo maltretiranje.

 

 

- Ovako danas izgleda suđenje u Srbiji. Pokušavaju da vrate 1946.godinu. Odbrana prolazi kroz špalir, trpi pljuvanje i uvrede... Sramota! - napisao je Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading