PALA OPTUŽNICA! Nebojša iz automatske puške jednog ranio drugog LIŠIO ŽIVOTA - ceo Vrčin pamti krvavi zločin!

Autor:

Hronika

08.09.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša R. se nalazi u pritvoru od 13. maja ove godine kada je izručen iz Brazila.

PALA OPTUŽNICA! Nebojša iz automatske puške jednog ranio drugog LIŠIO ŽIVOTA - ceo Vrčin pamti krvavi zločin!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Nebojše R. (44) zbog sumnje da je 4. marta 2008. godine u Vrčinu pucajući iz automatske puške ubio D.M. i ranio A.V, a potom pobegao.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju, Nebojša R. se tereti za krivična dela Teško ubistvo u pokušaju i Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Nebojša R. se nalazi u pritvoru od 13. maja ove godine kada je izručen iz Brazila, po poternici nekadašnjeg Okružnog suda u Beogradu iz 2008. godine, a tužilštvo je u optužnici predložilo sudu da mu produži pritvor zbog opasnosti od bekstva.

U Brazilu je 2010. godine bio osudjen na kaznu od 13 godina zatvora zbog krivičnog dela Trgovina narkoticima. Postoji opravana sumnja da je on 4. marta oko 18:50 časova sa terase drugog sprata kuće u Vrčinu ispalio 59 hitaca iz automatske puške marke "CZ" koju je navedenom prilikom neovlašćeno držao, u pravcu automobila u kom su se ispred kuće nalazili oštećeni.

Tom prilikom je D.M, zadobio više ustrelnih rana usled kojih je preminuo, dok je A.V, koji je sedeo na mestu vozača, zadobio prostrelnu radu desne nadlaktice.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading