SPECIJAL "SA TANJOM NA TI": Ministarke idu za srcem, a Ameri padaju na rakiju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni sagovornici emisije "Sa Tanjom na ti", ministri, ambasadori i poslanici u najnovijem specijalu samo na Youtube kanalu - Republika.

SPECIJAL "SA TANJOM NA TI": Ministarke idu za srcem, a Ameri padaju na rakiju! (VIDEO)

Foto: Republika

Ne mora svaki put kojim idete da bude pravi, ali ako vas vodi srce, nećete pogrešiti. To je recept koji je kroz život primenjivala Darija Kisić, ministarka za brigu o porodici i demografiju.

O tajnama iz sveta diplomatije pričali smo sa Markom Đurićem. Ambasador Srbije u Americi oktrio nam je da je rakija moćan saveznik, te da ima važnih zvaničnika koji još s vrata vole da nazdrave. Srbi, ispričao je Đurić, kao pravi domaćini svakog gosta dočekaju onako kako običaji nalažu. Kako se on snalazi u toj degustaciji srpskih tečnih delikatesa, da li mu je to najteži deo posla bile su među temama o kojima smo razgovarali.

Foto: Republika

Marko Đurić

Gosti emisje bili su nam vladika Stefan Šarić i muftija Mustafa Jusufspahić.

Pričali smo o izazovima sa kojima se suočavamo kao društvo i kao pojedinci. Otkrili su i kako da se izbavimo od zla i šta svakom čoveku može da donese utehu. 

Foto: Republika

Vladimir Đukanović

Jedan od sagovornika bio je advokat i poslanik SNS Vladimir Đukanović. Sa njim smo pričali o društvenim mrežama, negativnim komentarima, ali i o ljubavi prema Crvenoj Zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading