OTAC IZ PAKLA SE ODREKAO RODITELJSKOG PRAVA! Maltretirao je, držao je zatočenu u kadi, devojčica jedva preživela, stravični detalji slučaja koji je potresao Srbiju!

Autor:

Hronika

03.10.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Pašajlić u četvrtak pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu prvi put iznosi odbranu na optužbe.

OTAC IZ PAKLA SE ODREKAO RODITELJSKOG PRAVA! Maltretirao je, držao je zatočenu u kadi, devojčica jedva preživela, stravični detalji slučaja koji je potresao Srbiju!

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP

Uroš Pašajlić držao ćerku zarobljenu u kadi

Otac iz pakla, Uroš Pašajlić koji je optužen da je svoju osmogodišnju ćerku ostavljao samu u stanu u Mirijevu bez hrane i vode, dok je on u Borči živeo sa partnerkom, trebalo bi da u četvrtak pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu prvi put javno trebalo da iznese odbranu na optužbe.

Podsetimo, on se na prethodnom suđenju izjasnio da priznaje krivično delo u odnosu na ćerku, ali je odbacio optužbe partnerke I. L. da je i nju držao zatočenu u stanu u Borči i da je tukao.

- Što se tiče ćerke, priznajem. Ovo u vezi I. L. ne priznajem - rekao je kratko 8. septembra pred sudom.

Pašajlić je zapuštanje deteta, koje je policija pronašla u kadi stana, potpuno neuhranjeno, opravda korišćenjem narkotika koji su mu "pomutili svest". Njegov branilac je tada sudu dostavio i dokumentaciju iz Centra za socijalni rad u kojoj se navodi da se on odriče roditeljskog prava nad devojčicom.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Uroš Pašajlić uhapšen

Pašajlić je, podsetimo, uhapšen 28. marta i od tada je u pritvoru. Za stravičan slučaj se saznalo kada je Pašajlićeva partnerka I. L. 24. marta, nakon petodnevnog zatočeništva u stanu u Borči, u kom je živela sa Pašajlićem 15 meseci, uspela da pobegne i ode u policiju gde je rekla da je danima zatvorena, te da ju je Uroš tukao i rekao joj "da zbog nje njegova ćerka iz prvog braka nema šta da jede".

- Rekla je da je do tada mislila da Uroševu ćerku čuva njegova strina, jer joj on to rekao. Međutim, tokom torture je shvatila da je dete verovatno samo u stanu. Nažalost, to se ispostavilo kao tačno - podseća izvor za Kurir.

Policijska službenica koja je prva ušla u stan i zatekla devojčicu u kadi, ispričala je detalje.

- Kada smo ušli, u stanu nije bilo svetla, ali je svetlo bilo upaljeno u kupatilu. Vrata kupatila su bila zaključana sa spoljne strane i ključ je bio u bravi. Kada smo otvorili, iz kade se promolila devojčica koja nije ustala, već se samo pridigla u sedeći položaj. Na sebi je imala jaknicu sa kapuljačom, donji deo trenerke, odeća je počela da spada kada sam je uzela u naručje jer je bila mnogo mršava. U kadi nije bilo posteljine, ležala je na nekoj krpi - izjavila je navodno policajka.

Uroš Pašajlić se skrivao četiri dana, a onda je pronađen i uhapšen u stanu prijatelja na Karaburmi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading