POČELO SUĐENJE OCU MONSTRUMU! Spustio glavu pred novinarima, sa lisicama sproveden pred sudsko veće!

Autor:

Hronika

08.09.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Pašajlić držao je ćerku zatočenu u kadi, bez hrane i vode. Osmogodišnja devojčica pronađena izgladnela i dehidrirana, lekari joj se borili za život.

POČELO SUĐENJE OCU MONSTRUMU! Spustio glavu pred novinarima, sa lisicama sproveden pred sudsko veće!

Foto: MUP

Uroš P. osumnjičen za nasilje u porodici

Upravo je počelo suđenje Urošu Pašajliću koji je optužen za nasilje u porodici jer ćerku (8) držao zatočenu u stanu, dok je u drugom stanu zlostavljao partnerku Ivanu L. (46).

On je sa lisicama na leđima sproveden u sudnicu. Sveže obrijan Pašajlić je pre ulaska u sud pogledao ka okupljenim novinarima, a onda spuštene glave ušao pred sudsko veće.

Podsetimo, njegova partnerka koju je zlostavljao u drugom stanu, Ivana L. pobegla je iz stana u kom je mučena i čitav slučaj prijavila policiji. Tom prilikom je policijskim službenicima dala adresu stana u kom je sumnjala da se nalazi Uroševa ćerka, a prizor koji su policajci zatekli bio je užasavajući.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP

Uroš Pašajlić u stanu držao zatočenu ćerku

Izgladnela i dehidrirana devojčica sedela je u kadi, a kako je kasnije utvrđeno sedam dana je bila sama, zaključana u stanu.

- Policajci su otvorili ulazna vrata, a preko puta njih su bila vrata toaleta, koja su bila zaključana. Kada smo ušli videla sam u kadi dete, bila je kost i koža, odeća je spadala sa nje - rekla je Ivana.

Policajka koja je ušla u stan i zatekla mučenu devojčicu, opisala je kako je izgledala.

- Na sebi je imala roze jaknicu sa kapuljačom na glavi, donji deo trenerke, nogavica dužine do ispod kolena i kada ju je uzela u naručje, odeća je sa devojčice počela da spada, jer je bila jako mršava. Kada u kojoj je devojčica ležala nije imala nikakvu, posteljinu, već je ispod nje bila i pružena jedna prljava majica. Devojčica je normalne visine za svoj uzrast, ali je bila jako lagana, osećaj je bio da je teška 2 kg - navodi se u optužnici:

- U samom početku nije govorila, zatim je tražila vodu, a sa njom smo i ja i imale neku komunikaciju u smislu da smo joj puštale da gleda crtani na telefonu, dok smo čekali da dođe radnik Centra za socijalni rad, i dale smo joj vodu, ali kap po kap jer nismo znale kako će reagovati na unošenje tečnosti - ispričala je policajka, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading