OVO JE KUĆA STRAVE U BARIČU U KOJOJ SE OPIJAO, PUŠIO I IŽIVLJAVAO NAD DEVOJKOM: Predstavljao se kao pobožan, a zbog njega žrtva ostala bez slezine! (VIDEO)

Autor:

Hronika

07.09.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je, prema nezvaničnim informacijama, bila zaključana u kući nasilnika u Obrenovcu i zlostavljana tokom četiri dana.

OVO JE KUĆA STRAVE U BARIČU U KOJOJ SE OPIJAO, PUŠIO I IŽIVLJAVAO NAD DEVOJKOM: Predstavljao se kao pobožan, a zbog njega žrtva ostala bez slezine! (VIDEO)

Foto: Printscreen/drustvene mreze

Muškarac po imenu N.G. iz Obrenovca je uhapšen zbog ozbiljnih optužbi da je nekoliko dana držao devojku zaključanu u svojoj kući, gde ju je zlostavljao fizički.

Policija mu stavlja na teret krivično delo protivpravno lišenje slobode i tešku telesnu povredu opasnu po život. Slučaj je otkriven nakon što je devojka, sa teškim povredama, odvezena u bolnicu, gde su lekari alarmirali policiju.

Muškarac je prethodno osuđivan, a na društvenim mrežama objavio je sliku devojke koju je navodno zlostavljao, zajedno sa porukom: "I moja ljubav je tu peca." Prema izvorima, muškarac je privukao devojku preko društvenih mreža da dođe kod njega u kuću, gde su se upoznali i započeli "romansu".

Foto: Printscreen/drustvene mreze

 

Postoji neslaganje između njihovih verzija događaja, pri čemu muškarac tvrdi da su bili u dugoj vezi, dok devojka tvrdi da su se upoznali putem društvene mreže Facebook.

Devojka je, prema nezvaničnim izveštajima, bila zaključana u muškarčevoj kući u Obrenovcu i zlostavljana tokom četiri dana. Zlostavljanje je uključivalo fizičko nasilje rukama, nogama i upotrebom predmeta iz kuće.

Foto: Printscreen/drustvene mreze

 

Osumnjičeni je često na društvenim mrežama kačio bizarne opise slika. U više navrata se hvalio kako je veliki pravoslavni vernik, dosta fotografija koje je delio je vezano za crkve i manastire. 

Na fotografijama se često hvalio kako mu je najlepše kod kuće. Njegove slike iz njegovog porodičnog doma možete pogledati u galeriji ispod: 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading