OVO JE MONSTRUM KOJI JE ZATOČIO DEVOJKU U OBRENOVCU: Žrtvu upoznao preko društvene mreže, pa je danima držao kao roba!

Autor:

Hronika

07.09.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtvi se lekari bore za život.

OVO JE MONSTRUM KOJI JE ZATOČIO DEVOJKU U OBRENOVCU: Žrtvu upoznao preko društvene mreže, pa je danima držao kao roba!

Foto: Printscreen/drustvene mreze

N.G. iz Obrenovca uhapšen je zbog sumnje da je nekoliko dana devojku držao zaključanu u kući, te i da ju je za to vreme tukao i maltretirao!

Kako saznajemo, njemu se na teret stavlja krivično delo protivpravno lišenje slobode i teška telesna povreda opasna po život.

Devojka je sa teškim povredama otišla u bolnicu, kada su lekari alarmirali policiju i tada je otkriven uznemirujući slučaj. Žrtvi se lekari bore za život. Prema pisanju Blica, N.G. je osuđivan.

Podsetimo, prema nezvaničnim izveštajima, muškarac tvrdi da su bili u dugoj vezi, dok devojka tvrdi da su se upoznali putem društvene mreže Facebook. Nakon što je devojka stigla u njegovu kuću u Obrenovcu, muškarac ju je, prema izvorima, zaključao unutra i mučio je tokom četiri dana. Zlostavljanje je uključivalo fizičko zlostavljanje rukama, nogama i predmetima iz kuće.

- Devojka je uspela da pobegne nakon četiri dana i vratila se u Beograd kod svoje majke. Ona je kasnije primljena u bolnicu gde je hitno operisana. Lekari su morali da joj izvade slezinu zbog teških povreda koje je pretrpela. Njeno stanje je kritično, a "život joj visi o koncu - preneli su mediji.

Istragu o ovom slučaju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu, a detalji o incidentu se još istražuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading