NASILNIK IZ OBRENOVCA SE IŽIVLJAVAO KONSTANTNO NAD SLABIJIMA? Objavio snimak gde muči i vređa DEKU KOJI SEDI U MOKRAĆI - sebi pravio hvalospeve! (FOTO)

Autor:

Hronika

07.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija ga tereti za krivična dela protivpravnog lišenja slobode i teške telesne povrede opasne po život.

NASILNIK IZ OBRENOVCA SE IŽIVLJAVAO KONSTANTNO NAD SLABIJIMA? Objavio snimak gde muči i vređa DEKU KOJI SEDI U MOKRAĆI - sebi pravio hvalospeve! (FOTO)

Foto: Printscreen/drustvene mreze

Muškarac po imenu N.G. iz Obrenovca uhapšen je pod ozbiljnim optužbama da je držao devojku zaključanu u svojoj kući i da ju je tokom tog perioda brutalno tukao i zlostavljao.

Policija ga tereti za krivična dela protivpravnog lišenja slobode i teške telesne povrede opasne po život. Slučaj je otkriven nakon što je devojka, sa teškim povredama, prevezena u bolnicu, a lekari su obavestili policiju o slučaju.

- Devojka je uspela da pobegne nakon četiri dana i vratila se u Beograd kod svoje majke. Ona je kasnije primljena u bolnicu gde je hitno operisana. Lekari su morali da joj izvade slezinu zbog teških povreda koje je pretrpela. Njeno stanje je kritično, a "život joj visi o koncu" - preneli su mediji.

Foto: Printscreen/drustvene mreze

 

N.G. je već ranije bio osuđivan. Na njegovim društvenim mrežama, među brojnim bizarnim objavama, pojavio se i snimak na kojem se vidi kako u vidno alkoholisanom stanju napada penzionera.

Na snimku je jasno da penzioner nije u najboljem zdravstvenom stanju, a nasilnik ga uznemirava i vređa. Ovo je još jedan slučaj u nizu ozbiljnih prestupa koji se stavljaju na teret N.G.-u.

Žrtva ovog zlostavljanja se trenutno bori za svoj život, dok je N.G. priveden i pod istragom je zbog svojih postupaka.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading