JEZIVO PRIZNANJE OCA IZ PAKLA: Lanu sam ostavljao u kadi bez vode i hrane dok sam se DROGIRAO sa Ivanom!

Autor:

Hronika

08.09.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Pašajlić, priznao je da je svoju osmogodišnju ćerku držao u kadi i ostavljao je samu u stanu gladnu i žednu.

JEZIVO PRIZNANJE OCA IZ PAKLA: Lanu sam ostavljao u kadi bez vode i hrane dok sam se DROGIRAO sa Ivanom!

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP

Uroš Pašajlić držao ćerku zarobljenu u kadi

Uroš Pašajlić, koji je osmogodišnju ćerku Lanu P.( 8) držao zatočenu u stanu u Mirijevu, prvi put se danas izjasnio pred sudom gde je priznao da je svoju ćerku držao u kadi  i ostavljao je samu u stanu gladnu i žednu.

Otac iz pakla je za to vreme boravio sa devojkom Ivanom L. u Borči. Međutim, on je negirao da je tukao i zlostavljao Ivanu koja ga je i prijavila za nasilje nad njom i njegovom ćerkom.  

Optuženi Pašajlić je iz pritvora u pratnji zatvorske straže doveden u Prvi osnovni sud u Beogradu.  Na prvom održanom ročištu, odnosno danas je zatraženo da se isključi javnost sa suđenje, ali je sudija za sada to odbio.

Pašajlić je tokom suđenja bio jako usporen u pokretima i govoru, a o sebi je rekao da je trenutno bez prebivališta i nezaposlen.

- Programer sam po obrazovanju, završio  sam veb dizajnersku skolu u Hamburgu. Ja sam neoženjen. Kola imam, krajsler - naveo je optuženi. 

Pašajlić je priznao da je osudjivan ranije, kao i da je narkoman čime se sramno pravda za zlostavljanje svoje jedinice.

- Osuđen sam davno kada sam koristio marihuanu zbog očeve smrti - kazao je Pašajlić, koji je negirao da je tukao devojku i držao je zatočenu.

- Ovo u vezi Ivane Lončar negiram, a što se tiče ćerke priznajem i sve pripisujem konzumiranju nedozvoljenih supstanci zbog kojih mi je bila promenjena svest - rekao je optuženi.

Njegov branilac Nemanja Lukić je pojasnio situaciju i zahtev. 

- Ne priznajemo pravnu kvalifikaciju jer ne priznajemo da se desilo nasilje u porodici, nego samo zanemarivanje i zapuštanje - rekao je advokat, dok je tužilac ostao pri svemu navedenom u optužnici.

Advokat Pašajlića je tražio da se u dokaznom postupku odmah sasluša oštećena Ivana L. i da se nakon toga veštaci njeno psihičko stanje budući da je konzument narkotika. U uvodnom izlaganju odbrana je tražila da se sasluša  muškarac koji je bio sa Ivanom i Urošem veče pre nego ga je prijavila.
 
Tražili su da se pribave dokazi iz fitnes studija koji je Ivana posećivala u vreme za koje tvrdi da je bila Uroševa zatočenica.

Zastupnica male Lane P. istakla je imovinsko- pravni zahtev, ali će se o sumi izjasniti kasnije. Takođe, advokat Pašajlića je dostavio sudu dokumentaciju iz Centra za socijalni rad u kojoj se on odriče roditeljskog prava nakon što je priznao krivicu. 

Detaljnu odbranu Pašajlić će izneti na ročištu koje je zakazano za 5.oktobar.

Prema navodima iz optužnice, devojčica Lana P. je sedam dana bila zaključana u stanu u Mirijevu koji je njen otac iznajmljivao, bez osnovnih uslova za život. Policajka PS Palilula, koja je pronašla devojčicu, rekla je da je 24. marta u kasnim večernjim satima otišla na adresu za koju je ukazano da postoji mogućnost da je ostavljeno dete. Kada je policija stigla, uočeno je da na vratima stana nema brave. 

Podsetimo, majka devojčice je pre više godina izgubila roditeljsko pravo i od tada je ona bila poverena ocu. Pašajlić koji se četiri dana skrivao kod prijatelja dok ga policija nije pronašla, optužen je za nasilje u porodici, zlostavljanje i mučenje i preti mu dugogodišnja robija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ajao

08.09.2023 16:28

Odvratni stvorovi, gde ce vam dusa. Drago mi je ako je tacno da se devojcica sjajno oporavila, nadam se da ce je usvojiti neko pun ljubavi i da ce imati divan zivot, a da ce ove monstrume zauvek potisnuti iz secanja.