POGINULA ŽENA U KRUŠEVCU! Vozač prešao u suprotan smer u KRUŽNOM TOKU, katastrofalan udes!

Autor: Novosti

Hronika

28.09.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična saobraćajna nesreća potresla je danas Kruševac, gde je ženska osoba izgubila život u sudaru na kružnom toku u naselju Marko Orlović.

POGINULA ŽENA U KRUŠEVCU! Vozač prešao u suprotan smer u KRUŽNOM TOKU, katastrofalan udes!

Foto: Shutterstock, intagram

 Nesreća se dogodila kada je "Folksvagen pasat" austrijskih registracija, vozeći punom brzinom, umesto da se kretao kroz kružni tok, neočekivano prešao u suprotan smer i direktno sudario s drugim vozilom koje se u tom trenutku kretalo u pravilnom smeru.

Nesreća je odnela život M. L., osobe starosti 68 godina, koja je pretrpela teške povrede u sudaru. Nesreća se dogodila dok je prelazila pešački prelaz, a vozilo austrijskih registracija je iznenada udarilo u nju.

Kako se saznaje, vozač "pasata" je izgubio kontrolu nad vozilom jer mu je naglo pozlilo, što je dovelo do katastrofalnog sudara s tragičnim posledicama.

Ova nesreća je duboko potresla lokalnu zajednicu u Kruševcu i podseća nas na važnost bezbednosti u saobraćaju. Naše saučešće upućuje se porodici i prijateljima stradale osobe u ovom teškom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading