KOSTA KECMANOVIĆ IMA ŠOK ZAHTEV! Svi na klinici se skamenili: "Pošaljite mi novog frizera, ovaj je krš"

Autor: Republika

Hronika

28.09.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Njega, kao i druge pacijente, šiša klinički frizer, međutim, on je navikao na najskuplje - priča izvor

KOSTA KECMANOVIĆ IMA ŠOK ZAHTEV! Svi na klinici se skamenili: "Pošaljite mi novog frizera, ovaj je krš"

Foto: ST/N. PANČIĆ/printscreen

Oružje Koste Kecmanovića

Monstruozni dečak Kosta Kecmanović (14), koji je 3.maja ubio devetoro đaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", skoro pet meseci zatvoren je na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije. Tamo je smešten jer je, kada je počinio zločin, imao 13 godina i bio je krivično neodgovoran, odnosno nije mogao biti odvezen u pritvorsku jedinicu.

Kako smo ranije pisali, ovaj hladnokrvni ubica redovno maltretira zaposlene na klinici suludim zahtevima, a među najnovijim je i zahtev za frizera.

- Njega, kao i druge pacijente, šiša klinički frizer, međutim, on je navikao na najskuplje frizere, koji ispunjavaju sve prohteve, pa je doktorima rekao: "Dajte mi krštenog frizera, ovaj je krš. Frizura mi je užas" - prepričava naš sagovornik blizak klinici.

Masovni ubica je 3. maja došao u svoju školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i nasumičnom pucnjavom pucao u sve na koje je naišao. Tada je očevim pištoljem usmrtio devet đaka i pripadnika obezbeđenja, pri čemu je ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (29)

Loading
Ja

28.09.2023 12:04

Hoće već jednom stići dg monstruma, šta se čeka od stručnjaka - i laiku je jasno da je mentalni bolesnik poremećene ličnosti, razmaženi sociopat- kad će roditelji ubijenih anđela dobiti minimalnu satisfakciju?????

Odgovori 8 11
Tanja

28.09.2023 12:06

Sebican,somoziv,bahat,ponasa se isto ko i roditelji.Lud,poubijao nam decu,jer ne trpi konkurenciju.Zauvek nam oduzeo decu,u suzama svaki dan. Zasto su ga ucili ludog da barata oruzjem.Kakvi su to ljudi da vode dete u streljanu!Majka prosvetni radnik i dalje radi u prosveti,koga ona da poducava!Zasto je majka na slobodi!

Odgovori 14 19
Maja

28.09.2023 12:17

Najbolje bi bilo da su ovo djubre od deteta izroda ubili na licu mesta a ne da zajebava sad sve redom!

Odgovori 15 20
Lemi

28.09.2023 22:43

@Maja - OŠIŠAJTE MONSTRUMA NA ĆELAVO...fuj

Odgovori 8 10