VOLIMO TE BESKRAJNO, LJUBAV JE JAČA OD SMRTI: Oglasila se porodica Strahinje koji je raznet bombom pred devojkom na Novom Beogradu!

Autor:

Hronika

13.09.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica je i nakon tri godine u bekstvu i uspešno izmiče policiji.

VOLIMO TE BESKRAJNO, LJUBAV JE JAČA OD SMRTI: Oglasila se porodica Strahinje koji je raznet bombom pred devojkom na Novom Beogradu!

Foto: ST/D. KADIĆ, Tanjug, Printscreen

Beograđanin koji je bio blizak kavačkom klanu Strahinja Stojanović (30), ubijen je pre tri godine na Novom Beogradu, u eksploziji bombe koja je bila postavljena ispod njegovog "BMW-a".

Na godišnjicu njegove smrti oglasila se i Strahinjina porodica, koja mu je u čituljama odala pomen.

- Ti ćeš uvek biti u našem svemu. Ljubav je jača od smrti. Volimo te beskrajno - piše u čitulji koju su potpisali njegova majka, brat, Daca, Strahinja i Anđelija.

Takođe, povodom godišnjice, oglasili su se i njegovi prijatelji Banče, Vuki, Trivić i Magistar, a u kojoj pišu da im Strahinja nedostaje puno, te da ga s ponosom čuvaju u njihovim srcima i mislima.

Inače, u automobilu sa Strahinjom, kobnog dana nalazila se i njegova devojka, Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (48), koja se odmah nakon ubistva na društvenim mrežama oprostila od Stojanovića, svakodnevno kači njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/soniasuarezgmz

 

Sonja na Instagramu svoje slike i snimke sa bivšim dečkom, stalno deli sa svojih 30.000 pratilaca. 

- Kako je lepo misliti da si ovde pored mene - stihovi su pesme koju je Kolumbijka objavila, nakon čega su se nizali mnogobrojni komentari.

- Zauvek je u našim srcima - jedan je od brojnih komentara koje ostavljaju prijatelji i porodica lepe Kolumbijke.

Bomba bila podmetnuta ispod njegovog sedišta

Podsetimo, smrtonosna bomba koja je bila podmetnuta ispod vozačevog sedišta, je aktivirana 13. septembra 2020. godine u Ulici Omladinskih brigada. 

Mnogobrojni svedoci eksplozije ostali su šokirani i ispričali su da su mislili da zidovi oko njih padaju dok nisu shvatili šta se dogodilo. Nakon toga ugledali su raznet BMW na kolovozu, a onda su čuli i ženu kako vrišti i nekoga doziva.

Iako motiv nikada nije saopšten, od početka se spekulisalo da je Stojanović još jedna u nizu žrtava krvavog obračuna škaljarskog i kavačkog klana, a da sukob datira još od ubistva advokata Ognjanovića. Kao nalogodavci ubistva Stojanovića u medijima su se pojavljivali Filip Korać i Luka Bojović, ali je to ostalo samo na spekulacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading