"KAO I UVEK, OBOJE SMO USPELI"! Zanosna Kolumbijka ni posle tri godine nije zaboravila Stahinju Stojanovića! BILA PORED NJEGA KAD JE DIGNUT U VAZDUH!

Autor:

Hronika

10.09.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumbijka je 13. septembra 2020. godine bila na suvozačevom mestu džipa BMW X5, kada je osumnjičeni Milivoje L. mobilnim telefonom aktivirao eksplozivnu napravu koja je bila ispod vozačevog sedišta.

"KAO I UVEK, OBOJE SMO USPELI"! Zanosna Kolumbijka ni posle tri godine nije zaboravila Stahinju Stojanovića! BILA PORED NJEGA KAD JE DIGNUT U VAZDUH!

Foto: printscreen

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (49), devojka Strahinje Stojanovića (30) koja je bila s njim u džipu BMW X5 kada ga je plaćeni ubica digao u vazduh pre tri godine, ne zaboravlja svog emotivnog partnera pa je tako i na ovu godišnjicu okačila emotivni video-zapis.

Kolumbijka je, podsetimo, tog 13. septembra 2020. godine bila na suvozačevom mestu džipa BMW X5 kada je osumnjičeni Milivoje L. mobilnim telefonom aktivirao eksplozivnu napravu koja je bila ispod vozačevog sedišta. Stojanović je od zadobijenih povreda preminuo, a njegova saputnica je tom prilikom nepovređena. Egzekutor je pobegao i za njim se i dalje traga.

Zanosna Kolumbijka oprostila se od Stojanovića emotivnim snimkom uz pesmu jedne španske pevačice.

Republika

Foto: instagram.com/soniasuarezgmz

Strahinja Stojanović i Sonja Gomez

 

- Kako je lepo kad te vidim, kako je lepo kad te osetim... Kako je lepo misliti da si ovde pored mene - glase prvi stihovi pesme koju prati video zapis na kome s može videti kako par uživa na moru u društvu porodice i prijatelja.

- Kako je lepo kada pričaš sa mnom, kako je lepo kad ućutiš... Kako je lepo osećati se da si ovde pored mene. Oh, kako bi bilo lepo, moći da letim i na tvojoj strani da mogu pevam. Kao i uvek, oboje smo uspeli da moje telo ne stane i ne primeti.

U nastavku pesme gde se smenjuju srećni momenti ovog emotivnog para pevačica u pesmi navodi "da je je duša te osobe uvek s njom".

Republika

Foto: instagram.com/soniasuarezgmz

Sonja Suarez Gomez

 

- Neka tvoja duša uvek bude sa mnom i neka nikad ne ode od mene. Kako je lepa tvoja crna kosa, kako je lepo tvoje celo telo. Kako je lepo ljubavi moja, celo tvoje biće. Da tvoje biće.. O, kako bi bilo lepo, moći da letim i na tvojoj strani mogu da pevam - glase dalje stihovi ove pesme, a zatim se dodaje:

- Kao i uvek, oboje smo uspeli. Da moje telo ne stane i ne primeti i neka tvoja duša uvek bude sa mnom i neka nikad ne ode od mene.

Nakon što je aktivirana eksplozivna naprava u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu tog 13. septembra, pored Strahinje bila je i Sonja koja tom prilikom nije povređena iako je sedela na suvozačevom mestu. Sve vreme je držala Strahinjinu glavu u svom krilu nasred ulice i pored zapaljenog džipa. Tokom trajanja istrage, Kolumbijka je dala izjavu u tužilaštvu gde je nakon šest meseci otišla iz Srbije i sudeći po njenom Instagram profilu više se ovde nije ni vraćala.

- Na saslušanju je izjavila da Strahinja uopšte nije bio uplašen za sopstvenu bezbednost i da nije sumnjao da mu preti bilo kakva opasnost. Ispričala je da su se normalno kretali, putovali, trenirali u teretanama u prestonici i obilazili kafiće i restorane. Tokom saslušanja je rekla i da nije otkrivala na fotografijama njegovu lokaciju i samim tim na neki način pomogla ubici, "jer se nisu krili, a Strahinja je znao da je na fotografijama i to mu nije smetalo" - podseća sagovornik iz istrage.

Inače, osumnjičeni Milivoje L. iz Gradiške je državljanin BiH i on je, kako se sumnja, nakon izvršene egzekucije pobegao i do danas se nalazi u bekstvu.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading