OBRALI ČOVEKU CEO VOĆNJAK! Bizarna krađa na Goliji! MEŠTANI ZGRANUTI: "ZADNJE VREME DOŠLO"!

Autor:

Hronika

11.09.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aroniju smo zasadili na preporuku, za lične potrebe, u svrhu zdravlja nas, naše dece i unučića, i nismo ni slutili da bi se neko usudio da iskoristi vreme koje nismo tu i uzme nešto tuđe za sebe, kaže gospođa Perišić.

OBRALI ČOVEKU CEO VOĆNJAK! Bizarna krađa na Goliji! MEŠTANI ZGRANUTI: "ZADNJE VREME DOŠLO"!

Foto: Shutterstock

Nesvakidašnja krađa dogodila se na Goliji na imanju porodice Perišić koja na ovoj planini ima vikendicu, ali i zasade aronije. Nepoznati počinioci su upali na njihovo imanje i obrali ceo rod posađenog voća.

- Ni ograda očigledno nije sprečila kradljivce, upali su i sve odneli. Ovo je zadnje vreme došlo, beskrupulozni lopovi kradu sve što im se nađe pod ruku. Da li će to voće da prodaju ili sami da iskoriste.. ko zna, to je veoma lekovita voćka - rekli su za Rinu malobrojni meštani podgolijskih sela.

Perišići dosta vremena provode na svom imanju, pa su očigledno bahati lopovi pratili situaciju i upali u voćnjak kad na imanju nije bilo nikoga.

- Aroniju smo zasadili na preporuku, za lične potrebe, u svrhu zdravlja nas, naše dece i unučića, i nismo ni slutili da bi se neko usudio da iskoristi vreme koje nismo tu i uzme nešto tuđe za sebe. Jedino rešenje vidimo u postavljanju video nadzora - zaključila je gospođa Perišić za ivanjički portal Info liga.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

15.09.2023 00:11

Kradu bitange i neradnici sve sto stignu. Da li je dan ili noc, nebitno je. Mucis se i radis da obezbedis za porodicu zdravu hranu a lopuze dodju i oberu. Meni su obrali paradais koji nilakvim sredstvima nismo prskali i ostavili nas bez zimnice. Ka da kupujem drugi neci jer takav sigurno ne mogu da nadjem.