JOŠ JEDNA IGRA SA ŽIVOTIMA NA SRPSKIM PUTEVIMA! Ušao u kontra smer kod Velike Plane, pa napravio kolaps! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.09.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak još jedne nesavesne vožnje izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

JOŠ JEDNA IGRA SA ŽIVOTIMA NA SRPSKIM PUTEVIMA! Ušao u kontra smer kod Velike Plane, pa napravio kolaps! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Nakon nekoliko saobraćajnih nesreća koje su se desile u poslednjih nekoliko dana zbog nesavesne vožnje i hitnih apela nadležnih, nastao je novi snimak vožnje u kontra smeru kod Markovca, u opštini Velika Plana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Naime, Instagram stranica "192_rs" podelila je snimak opasne vožnje, na kojem se vidi kako je saobraćaj usporen zbog vozača koji je "zalutao" u pogrešan smer.

Autobus i kamion koji su ga susreli morali su da uspore vožnju i prilagode je dok se automobil kretao unazad putem kojim nije smeo da krene.

Snimak još jedne nesavesne vožnje izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

"Ovakvima treba oduzeti dozvolu", "Uvesti psiho test za vozače, mora neki minimum da se ispuni", "Ljudi za volanom su bolesni", "Zar opet?!", "Igra se životom", "Ovo se namerno radi", "Pa kako je zalomio?!", samo su neki od komentara ispod videa.

Podsetimo, cela Srbija ostala je šokirana saobraćajnom nesrećom koja se dogodila u nedelju kada se auto koji je vozio Dejan J. (51) sudarilo sa drugim i zapalilo. Da stvar bude još gora, do nesreće je došlo jer je Dejan vozio "punto" brzom trakom u kontra smeru!

U sudaru automobila marke "fijat punto", koji se kretao suprotnim smerom, i "hjundaija" na auto-putu Miloš Veliki na teritoriji Surčina, jedna osoba je poginula, dok je jedna teže, a jedna lakše povređena.

Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda od 1. do 3. septembra, čak tri su, uključujući i nezgodu na auto-putu Miloš Veliki, izazvali vozači automobila koji su prešli u kolovoznu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading