PIJAN KAO LETVA UŠAO U KONTRASMER NA AUTO-PUTU PA SAM SEBE SLUČAJNO PRIJAVIO! Policija objavila nesvakidašnji snimak! (VIDEO)

Autor:

Svet

10.09.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom reakcijom policije nesavesni vozač je presretnut, zaustavljen i alkotestiranjem je utvrđeno da ima dva puta veću količinu alkohola u krvi od dozvoljene. Na sreću, tokom ovog incidenta niko nije povređen a nesavesni vozač je uhapšen i zadržan na trežnjenju.

PIJAN KAO LETVA UŠAO U KONTRASMER NA AUTO-PUTU PA SAM SEBE SLUČAJNO PRIJAVIO! Policija objavila nesvakidašnji snimak! (VIDEO)

Foto: Facebook/Printscreen/Lancaster County Sheriff's Office

Jedan nesavesni vozač pod dejstvom alkohola zbunio se i greškom svojim automobilom skrenuo na autoput u suprotnom smeru.

 

 

Videvši da mu automobili idu u susret pozvao je policiju i čitav slučaj prijavio rekavši im u čudu:

- Nalazim se na auto- putu i nešto nije u redu. Jedno vozilo se kreće u suprotnom smeru i zamalo da me odgura sa puta - rekao je on.

Brzom reakcijom policije nesavesni vozač je presretnut, zaustavljen i alkotestiranjem je utvrđeno da ima dva puta veću količinu alkohola u krvi od dozvoljene. Na sreću, tokom ovog incidenta niko nije povređen a nesavesni vozač je uhapšen i zadržan na trežnjenju.

Snimak ovog događaja koji se dogodio u martu ove godine objavila je pre nekoliko dana na svom fejsbuk profilu kancelarija šerifa okruga Lankaster u američkoj državi Nebraska pod naslovom "Istinita priča" jer je zaista teško poverovati da se tako nešto desilo a ovaj video odmah je postao hit na društvenim mrežama.

Na snimku se čuje i kako je pijani vozač priznao da je načinio prekršaj.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading