TRI VERZIJE STRAVIČNE NESREĆE NA ''MILOŠU VELIKOM'' STVARAJU NOVE SUMNJE: Zatražena obdukcija vozača automobila smrti!

Autor:

Hronika

04.09.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo zatražilo obdukciju poginulog vozača ''punta'' i toksikološke nalaze.

TRI VERZIJE STRAVIČNE NESREĆE NA ''MILOŠU VELIKOM'' STVARAJU NOVE SUMNJE: Zatražena obdukcija vozača automobila smrti!

Foto: Društvene mreže, instagram.com/moj_beo_grad_/

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu vodi istragu o saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na auto-putu ''Miloš Veliki''. Kako se navodi, tužilaštvo je dalo nalog za obdukciju poginulog vozača automobila, da se pregleda vozilo i urade toksikološki nalazi, prenosi Kurir.

Podsetimo, juče je došlo do stravičnog udesa kada je vozač automobila marke ''fijat punto'' Dejan J. (53) ušao u kontra-smer i vozio brzom trakom. Direktno se zakucao u automobil marke ''hjundaji'' kojim je upravljala D.P. (30), nakon čega se ''punto'' zapalio i tom prilikom je vozač nastradao, a njegov suvozač N.K. je teško povređen. N.K. i D.P. su odmah prebačeni u KBC Zemun.

Republika

Foto: facebook.com

Dejan J., poginuo u saobraćajnoj nesreći na auto-putu

Istraga tek treba da utvrdi kako je Dejan J. ušao u pogrešan smer na auto-putu kod Obrenovca.

Kako pomenuti mediji navode postoje tri verzije o tome kako de Dejan J. našao u suprotnom smeru.

- Jedna mogućnost je da je vozač pogrešio smer kada se uključivao na auto-put. Dešavalo se i ranije da vozači, naročito ako dobro ne poznaju tu deonicu, pogreše skretanje, promaše uključenje i slično. Druga mogućnost je da je vozač s namerom ušao u pogrešnu traku - objašnjava izvor i dodaje:

- S namerom je mogao to da učini iz dva razloga. Prvi je da je hteo da izvrši samoubistvo na taj način, a drugi je da je učestvovao u nekoj vrsti izazova.

Kako se na društenim mrežama pojavio snimak ove stravične nesreće, na njemu se može videti i suvozač N.K. kako je kroz prozor podigao ruku, te jedni veruju da je snimao opasnu vožnju, dok drugi tvrde da je upozoravao druge vozače.

- Na objavljenom snimku se vidi da je suvozač izbacio ruku kroz prozor. I dok jedni misle da je to uradio da bi upozoravao vozače koji su mu dolazili u susret, drugi navode "da se vidi da u ruci drži telefon i da snima lajv za tiktok" .

Republika

Foto: /www.instagram.com/192_rs/

Dejan J., izgoreo u automobilu

Očevici udesa, navode da im je čudno što je vozač "punta", vozio brzom trakom, a ne zaustavnom.

- U situaciji kada neko pogreši smer na taj način, gleda da se što pre skloni u zaustavnu traku i da se isključi na najbližem isključenju ili da se nekako polukružno okrene i vrati se u pravi smer. Jako nam je čudno da neko slučajno vozi brzom trakom - ispričali su vozači, a poznanici Dejana J. kažu da je bio dobar čovek, da nije bio bahat, ali da je voleo da se snima za društvene mreže.

- Živeo je sam, bavio se masažama i prodavao je usisivače. Bio je pomalo čudan i osobenjak, usamljen lik, ali nije nikada pravio probleme niti je bio bahat. Ne verujemo da je hteo da se ubije na ovakav način, pogotovo zbog toga što je imao suvozača u automobilu. Ta mogućnost nam je skroz nemoguća. S druge strane, on jeste snimao klipove za društvene mreže, takođe se i uživo uključivao i pričao o raznim stvarima. Šta se juče dogodilo i zbog čega je nastradao, ne znamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading