NA SUĐENJU KLANU BELIVUK, PODIGLA SE BURA OKO "MUTNIH POSLOVA" UBIJENOG LAZARA VUKIĆEVIĆA U STOKHOLMU: Otkrivamo čime se ZAISTA BAVIO, otkrio Srbe kriminalce!

Autor:

Hronika

31.08.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Vukićević, otac ubijenog Lazara, otkrio je do sada nepoznate detalje iz života njegovog sina.

NA SUĐENJU KLANU BELIVUK, PODIGLA SE BURA OKO "MUTNIH POSLOVA" UBIJENOG LAZARA VUKIĆEVIĆA U STOKHOLMU: Otkrivamo čime se ZAISTA BAVIO,  otkrio Srbe kriminalce!

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen E-stock, Tanjug

Velja Nevolja, Marko Miljković, Lazar Vukićević, Srđan Lalić

Proteklih dana u Specijalnom sudu u Beogradu, otac Lazara Vukićevića, Milorad Vukićević, svedočio je protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Ovom prilikom, Vukićević je otkrio do sada nepoznate detalje iz života njegovog ubijenog sina. 

Kako je rekao, njegov Lazar je likvidiran jer su Belivuk i Miljković bili ljubomorni na njega.

Tom prilikom istakao je i da je njegov sin bio tumač u sudu u Stokholmu.

- Kada uhapse neke Srbe, on je više puta išao u sud kao tumač - dodao je on.

Do sada javnost nije bila informisana o ovom detalju iz života Lazara Vukićevića, a trenutno i nije poznato o čemu se tačno radi.

"Neka najviše pati"

Kao slaba tačka, Belivukovog krvoločnog klana, Lazar je trpeo monstruozna mučenja pre nego što je ubijen u vikendici u Ritopeku.

Republika

Foto: Ilustracija: republika.rs, Tanjug/R.Prelic, E/stock, starsport

 

- Prema njemu budite posebno surovi. Neka najviše pati. Ovoga puta dajte 102 odsto od sebe. Molim vas, znači, iz petnih žila. Prenosite nam utiske, molim vas, znači, dajte nam malo da nahranimo ego. Ne preskačite sočne detalje - Miljkovićevi i Belivukovi uputi Srđanu Laliću preko telefona u momentima kada je mučen Vukićević.

Pripadnici klana su najpre Vukićevića namamili u kuću strave u Ritopeku, a Srđan Lalić mu je vrelom peglom prelazio preko tela, klještima čupao nokte, da bi mu na kraju stavili gumeno crevo u usta i pustili vodu. Potom su isekli njegovo telo i samleli u mašini za mlevenje mesa, a zatim bacili u Dunav.

Naime, nakon što je 2018. godine pod automobil Vukićevića stavljen eksploziv, Lazar je posumnjao da iza toga stoje Belivuk i Miljković. Odgovarajući na pitanja Miljkovića, Lazarev otac je rekao sledeće:

- Kad mu je stavljena bomba ispod "poršea" išao je kod tebe da pita da li znaš nešto o tome. Rekao mi je da si se zaklinjao da nemate ništa sa tim ni Belivuk ni ti. Bacio vam je 400 evra za ručak, nije ni Laki bio lud.

Napad na Vavića na Terazijama

Podsetimo, Nikola Vavić (27) brat vođe navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra Vavića, upucan je u nogu ispred kluba na Terazijama. Tada je uhapšen i Vukićević, a na teret mu se stavljalo krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i dva krivična dela laka telesna povreda na štetu Vavića i Nikolića.

Vukićević je u avgustu iste godine zaključio sporazum o priznanju navedenih krivičnih dela sa ovim tužilaštvom.

Inače, Lazar Vukićević je bio navijač Crvene zvezde i bio je u dobrim odnosima sa ubijenim Pink panterom Aleksandrom Šarcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading