SUPRUGA DOKTORA SA VMA SUTRA PRED SUDOM: Na prethodnom ročištu, doktor je izneo svoju odbranu!

Autor:

Hronika

23.08.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorova supruga, koja je oštećena u ovom postupku, tražila da se njenom mužu ublaže mere.

SUPRUGA DOKTORA SA VMA SUTRA PRED SUDOM: Na prethodnom ročištu, doktor je izneo svoju odbranu!

Foto: Facebook

Nikloa Ostojić osumnjičen za prebijanje suruge

U tećem Osnovnom sudu u Beogradu sutra se, saslusanjem supruge, nastavlja suđenje Nikoli O. doktoru sa VMA, koji se tereti za nasilje u porodici, odnosno da je pretukao ženu i naneo joj teške povrede, kao i za neovlašćeno posedovanje vatrenog oružja.

Podsetimo, na nedavno održanom pretresu, doktor je izneo svoju odbranu. Ispričao je detaljno sve što se događalo između supruge i njega, priznao delo i izrazio veliko kajanje.

Njegova odbrana zatražila je da Sud razmotri doktorov zahtev o tome da sklopi sa nadležnim Tužilaštvom Sporazum o priznanju krivice i adekvatno ga kazni.

Takođe, zatraženo je i njegovo puštanje iz pritvora, ili zamena za drugu, blažu meru, s obzirom da se on nalazi iza rešetaka od trenutka hapšenja u februaru mesecu.

Čak je nedavno, podsećamo, i doktorova supruga, koja je oštećena u ovom postupku, tražila da se njenom mužu ublaže mere, kako bi imao veću mogućnost viđanja i komunikacije sa njihovo troje dece, koja veoma pate za ocem, jer im nedostaje i ne viđaju ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading