HRANITELJKA IZ BEČEJA NA SLOBODI! Platila komšinici 200 EVRA da čuva dečaka dok je na moru, njegova smrt i dalje MISTERIJA!

Autor:

Hronika

22.08.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritvor nije određen ni Zdenki K. (56) koju je Mirjana angažovala da brine o detetu, koje je pronađeno mrtvo na pločniku ispred zgrade.

HRANITELJKA IZ BEČEJA NA SLOBODI! Platila komšinici 200 EVRA da čuva dečaka dok je na moru, njegova smrt i dalje MISTERIJA!

Foto: Shutterstock, rina

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Bečeju pustio je Mirjanu L. (60), hraniteljku četrnaestogodišnjeg dečaka koji je u subotu 19. avgusta poginuo posle pada sa prozora da se brani sa slobode.

Kako se saznaje, pritvor nije određen ni Zdenki K. (56) koju je Mirjana angažovala da brine o detetu dok je ona na odmoru, kao ni njenoj rođaci Lj. P. (49) koja ima hrvatski pasoš, tako da će se sve tri braniti sa slobode.

Mirjana, Zdenka i Lj. P. terete se za krivično delo napuštanje nemoćnog lica. 

Kako se nezvanično saznaje, Mirjana je komšinicama dečaka ostavila na čuvanje i tom prilikom im platila 200 evra za tu "uslugu", a ona je krenula na more.

Dve žene su u jednom momentu otišle u prodavnicu i ostavile dečaka bez ikakvog nadzora, iako je reč o licu sa posebnim potrebama i ozbiljnim mentalnim smetnjama. Ubrzo, on je pao sa trećeg sprata zgrade u Dositejevoj 18 u Bečeju.

Kako se saznaje, Zdenka je već davala oglase putem društvenih mreža da čuva decu tokom leta, jer navodno ima zvanje personalnog asistenta, a samim tim je obučena za rad sa decom sa posebnim potrebama.

Nadležni kažu da se verovatno nikada neće utvrditi kako je došlo do tragedije jer je dete ostavljeno samo u stanu, te se ne zna da li je nesrećni mališan ispao kroz prozor ili namerno skočio.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading